Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:229317
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Latvija - NATO. Latvijas drošības politika ir balstīta uz dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO), kuras dalībvalstis vieno kopīgas demokrātiskās vērtības un izpratne par to, ka drošības sadarbība ir visefektīvākais veids kā veicināt savas valsts un visa eiroatlantiskā reģiona drošību. Kopā ar citām dalībvalstīm Latvija piedalās NATO vadītājās starptautiskajās operācijās.
Latvijas dalība Starptautiskajā holokausta piemiņas aliansē (IHRA). 1998. gadā Zviedrijas premjerministra Jorana Pēršona vadībā tika izveidota Darba grupa starptautiskajai sadarbībai holokausta izglītībā, piemiņā un pētniecībā, - ITF jeb Task Force for International Cooperation on Holocaust Education, Rememberance and Research, 2012. gadā pārdēvējot to par Starptautisko holokausta piemiņas aliansi (International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA). Latvija šajā apvienībā darbojas kopš 2004. gada nogales. Latvijas delegāciju IHRA vada Ārlietu ministrijas pārstāvis un tajā darbojās citu ministriju, kā arī saistīto institūciju pārstāvji.
Āzijas - Eiropas fonds (ASEF). Āzijas un Eiropas fonds (ASEF) veicina sapratni, stiprina attiecības un sekmē sadarbību starp Eiropas un Āzijas iedzīvotājiem, institūcijām, kā arī organizācijām.
ASEF padziļina dialogu, veicina apmaiņu un sekmē sadarbību kultūras, ekonomikas, izglītības, pārvaldības, sabiedrības veselības un ilgtspējīgas attīstības tematiskajās jomās. ASEF ir bezpeļņas organizācija, kas atrodas Singapūrā. Tā ir dibināta 1997. gadā un ir vienīgā Āzijas-Eiropas sanāksmes (ASEM) dibinātā institūcija.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1388668
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties