Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:577078
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

No 2013.gada 1.augusta līdz šī gada 30.aprīlim norisinās projekts „Mācāmies starpkultūru dialogam”, ko realizē Attīstības aģentūra „Pieci”. Projekts paredzēts pirmsskolas vecuma bērniem un viņu vecākiem – mazākumtautības pārstāvjiem un nepilsoņiem, kopā 233 cilvēkiem.
Projekta mērķis ir veicināt starpkultūru dialogu, īstenojot latviešu valodas apguves, starpnacionālo minoritāšu un latviešu integrācijas, kā arī savstarpējo sapratni veidojošus pasākumus bērniem un viņu vecākiem. (Attīstības aģentūra „Pieci”, sk.int.23.03.2014.)
Galvenās projekta aktivitātes ir latviešu valodas interaktīvas apmācības bērniem un pieaugušajiem, latviešu sarunvalodas klubs, starpkultūru interešu klubs, pirmsskolas vecuma bērnu pieskatīšana apmācību laikā, starpkultūru nodarbības bērniem, pasākumi bērniem un ģimenēm, CD formāta brošūras grāmatiņas izdošana, informatīvie pasākumi.
Projekta rezultātā jau agrīnā vecumā tiks veicināts starpkultūru dialogs un nacionālo minoritāšu integrācija, tiks veicināta diskriminācijas novēršana un iecietība starp dažādu mazākumtautību pārstāvjiem un latviešiem, pasākumos gūtā informācija nepilsoņiem sekmēs pilsonības iegūšanu. (Attīstības aģentūra „Pieci”, sk.int.23.03.2014.)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties