Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:721149
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.12.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
3.  Ievads   
4.  SPA raksturojums   
5.  SPA pakalpojumi viesnīcās   
6.  Nobeigums   
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās daudzos skaistumkopšanas salonos un viesnīcās tiek piedāvāti SPA pakalpojumi. Tas ir kaut kas jauns, Latvijas iedzīvotājiem, bet ir guvis atzinumu skaistumkopšanas tirgū, cilvēki vēlas to izbaudīt, relaksēties un atslēgties no visa ikdienas stresa, un SPA pakalpojumi to visu arī piedāvā.
Ar SPA procedūrām mēs saprotam jebkuru procedūru kompleksu, kurš ir vērsts uz fiziskā un garīgā cilvēka stāvokļa uzlabojumu. Labiem SPA ir gan sava ideja, gan filozofija, gan individuāla koncepcija vienu un to pašu uzdevumu dažāda risināšanai.
Pašos labākajos SPA, harmoniski tiek uzskaitīti un izmantoti visi faktori: apkārtējais izskats, klimats, masētāja roku temperatūra, smaržas, krāsas, skaņas, daba, mūzika, ēdieni, dzērieni un obligāti meditācija un joga.
Katra SPA piedāvā atsevišķu procedūru „ēdienkarti” – standartu vai individuāli sastādīto klientam. Parasti tas ir visiespējamākie hidromasāžas veidi, vannas ar ārstnieciskiem ūdeņiem no avota vai jūras, roku masāžas veidi un profesionālie masētāji, kuri prot „izjust” ķermeni, sauna vai jebkuras citas (krievu, turku, ķiniešu) pirtis, aplikšana ar jūras zālēm, dubļu vannas - un tas viss ir saskaņots ar diētisko virtuvi, vingrošanu un kosmētiskiem kabinetiem.
Šobrīd arī Latvijā SPA procedūras kļūst populārākas. Pēdējā laikā sāka parādīties daudz SPA pakalpojumu sniedzēju, piemēram, skaistumkopšanas salons Aqua Villa Vecrīgā vai viesnīcas Baltic Beach Hotel, Jūrmala SPA un Pegasa Pils Jūrmalā, kā arī vairākas viesu mājas Latvijas reģionos sevī prezentē kā SPA atpūtas kompleksi (Mārcienas muiža).…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties