Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Sociālistiskā ideāla atainojums Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas medijos

     

    Referāts7 Žurnālistika

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:356037
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Izvirzītais mērķis tika sasniegts un tika izveidots apraksts par Padomju laika cilvēku un viņa dzīvi. Tas ir cilvēks, kurš ir komunistiskās valsts patriots, uzskata Staļinu par pašu svarīgāko cilvēku dzīvē. Šim cilvēkam ir darbs, kuru viņš strādā ar prieku, izliek visu savu spēku strādājot, lai sasniegtu un pārspētu vairāku gadu noteiktās normas ātrāk. Viņš izmanto medijus, lai iegūtu informāciju, tikai šo mediju saturs ir strikti kontrolēts, līdz ar to neko baigi vairāk par PSRS teritorijas notikumiem neuzzin. Viņa bērni iet apzinīgi skolā, ir pionieri vai oktobrēni. Visa ģimene ir laimīgi dzīvojot Padomju Latvijā, jo šeit ir darbs, labi dzīves apstākļi un viss pārējais vajadzīgais.
Žurnāls reprezentē tikai to, ko Padomju vara vēlējās, lai valsts iedzīvotāji redz, tas nozīmē, tikai labo, kas notiek tajā. “Padomju Latvijā” netika stāstīts par izsūtītiem cilvēkiem, masveida slepkavībām un citiem masu noziegumiem, jo viss, ko publiskoja mediji bija cenzēts. PSRS nepieļāvu iespējamību, ka tiek publiskots kas tāds, kas var radīt sliktu priekštatu par valsti. Tā bija propaganda, lai ietekmētu cilvēku apziņu un liktu viņiem domāt, ka Latvijas PSR ir labākā vieta, kur dzīvot.
Vietnē redzidzirdilatviju.lv var iegūt sev daudz interesējošās informācijas par konkrēto laika posmu, gan vizuālo, gan audio. Tā ir laba vieta, kur, piemēram, iegūt vajadzīgos faktus vai informāciju kādam rakstu darbam vai pētījumam. Izmantotie materiāli no šīs mājaslapas ir kvalitatīvi, tos var labi saprast skaņas un vizuālajā ziņā. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties