Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:953645
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.09.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Jaunāko laiku pedagoģiskās sistēmas veidojas kā atbilde uz sabiedrības attieksmes pret bērnu ar attīstības traucējumiem tiesībām un iespējām maiņu, kā agrāk esošo mācību formu, kas orientētas uz sabiedrības uzskatu iepriekšējā posmu, noliegums. Tieši tā mūsdienu posmā rodas integrācijas un iekļaujoša koncepcijas, kas atspoguļo sabiedrības jaunās attieksmes pret bērniem ar sociālām vajadzībām.
Sociālajiem pedagogiem jānodrošina sociālās izglītības satura un programmu realizācija atbilstoši prasībām. Individualizētas izglītības programmas plānošanā piedalās skolotāji, sociālās izglītības sociālisti un bērna vecāki. Lai plānotu efektīvu izglītības programmu, vispirms precīzi jānosaka, kāda veida palīdzība bērnam vajadzīga. Sociālo pedagogu uzdevumos ietilpst izglītības satura piemērošana katra skolēna attīstības līmenim, veidojot labestīgu, bērna veselību saudzējošu mikroklimatu.
Šodien, mācoties jebkurā izglītības iestādē, dažreiz vērojamas izmaiņas bērna attieksmē pret mācībām, sekmju pasliktināšanās. Šīs izmaiņas rūpīgi jāizvērtē, jāvērtē skolēnu mācīšanās grūtības, jāiesaka palīdzības veidus, jāveic korekcijas darbu, lai palīdz veiksmīgāk iekļauties mācību procesā, jākonsultē skolotājus un vecākus par specifiskiem mācīšanas traucējumiem un iespējamiem palīdzības veidiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties