Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:861417
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Konkurētspējas faktoru salīdzinājums parāda, ka SIA Staburadzes konditoreja pēc iegūtā vērtējuma iegūst visvairāk baļļu jeb 8.9 balles, no maksimāli iespējamajām 10 ballēm, salīdzinot, ar manis izvēlētajiem konkurentiem. Manuprāt, SIA Staburadzes konditoreja pluss ir atpazīstamība, jo izsekot firmas vēsturei var no 1910. gada, uzkrājusi pieredzi, regulāri atgādina par sevi ar reklāmas kampaņu palīdzību. Piemēram, tagad izmanto saukli reklāmā – Dienas bez Cielaviņas, ir tikai parastas dienas! Kas, manuprāt, ir atmiņā paliekošs un izdevies reklāmas sauklis. Arī SIA Lāčiem ir plašs sortiments, manuprāt, ļoti daudz produkcijas iegādes vietu, specializētu veikalu firmai dažādās reģionu pilsētās, piemērots darba laiks, kvalitāte, atpazīstamība. Ieguva otro labāko vērtējumu 8,3 balles. SIA Junge ir mazāka firma ar tirdzniecības vietām- Rīgā, Madonā, Jēkabpilī. Firmai, ir kur augt un attīstīties, piedāvājums ir interesants, piemēram, pistāciju torte, Mojito torte. u.c Piemērots darba laiks, sortiments un cena, vērtējums 7,5 balles. Jādomā par reklāmu, atpazīstamību.

SECINĀJUMI
1. Uzņēmumam produkcijas ražošana ir ļoti riskanta, ienākot tirgū, piedāvājums ir ārkārtīgi liels, konkurentu skaits milzīgs, tirgū piedāvātās produkcijas sortiments plašs.
2. Staburadze ir vadošais, atpazīstamākais uzņēmums Latvijā, taču nav izslēgta konkurentu parādīšanās tirgū.
3. Staburadze ir viens no atpazīstamākajiem un iemīļotākajiem konditorejas izstrādājumu ražotājiem Latvijā, pateicoties savai pieredzei, mārketingam un senajām tradīcijām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1359787
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties