Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:951809
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Jebkurš bizness sakās ar ideju. Un atkarībā no tā, kā šī ideja ir izstrādāta, aprēķināta tā veiksmīgāk vai ne tik veiksmīgi tiek realizēts dzīvē. Bet pēc tam, kad bizness ir jau radīts, nepieciešams pastāvīgi analizēt, kā tas attīstās, vai nav vērojama pasliktināšanās, vai iespējams paplašināt biznesu un palielināt peļņu.
Pirmajā biznesa radīšanas posmā sevišķi palīdz mārketings ar tā pētījumu un analīzes metodiku. Bet, kad bizness jau pastāv, tad bez finansu analīzes metožu un tehnikas zināšanām un izmantošanas vairs neiztikt. Rietumos šo darbu veic speciāli darbinieki – analītiķi. Mēs sev pagaidām tādu greznību nevaram atļauties, un tāpēc uzņēmumā ar analīzi nodarbojās visi vai neviens. Kaut ko dara grāmatvedis, kaut ko analīzē uzņēmuma vadītājs, bet vispārējā aina nav skaidra un visas vajadzīgās atbildes arī nav atrodamas.
Uzņēmuma iekšienē viens no galvenajiem sekmīgas darbības priekšnosacījumiem ir gudra un pareiza uzņēmuma vadība. Lai vadītu uzņēmumu, ir nepieciešama pilnīga un precīza informācija par ražošanas un to saistīto citu saimniecisko procesu gaitu. Viens no galvenajiem informācijas avotiem ir grāmatvedības uzskaite, kuras datus apstrādā tā, lai pēc tās varētu iegūt pilnīgu ainu par saimnieciskajiem procesiem, to attīstības tendencēm. Informācijas apstrādi, tās izzināšanu veic ekonomiskās analīzes gaitā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties