Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:394083
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Studiju programmas izvēles motivācija    3
2.  Sestā prāta tehnoloģija „SixthSense”    4
2.1.  Ievads    4
2.2.  Pranavs Mistri un idejas pirmssākumi    4
2.3.  No kā sastāv un darbojas „SixthSense”?    5
2.4.  „SixthSense” nākotnes potenciāls    7
3.  Pirmie iespaidi par studijām VIA    10
  Secinājumi    11
  Izmantotie literatūras avoti    12
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Kopumā vērtējot, darbs ap šo tēmu veicās bez problēmām un tā laikā radās vienīgi padziļinātāka interese par sestā prāta tehnoloģiju nākotni. Ņemot vērā, ka šī tehnoloģija ir samērā jauna, vēl neiepazīta un tās kvalitatīva izveide prasīs vēl daudz zināšanu un laika, Latvijā par to zin tikai paši zinātkārākie jaunie IT jomas specialisti. Tā arī informācijas daudzums latviešu valodā par “SixthSense” ir diezgan ierobežots, bet paši informatīvākie dati vēl nav pilnīgi un izsmeļoši. Jāsecina, ka vispārīgi mūsdienu tehnoloģiju un lietojumprogrammu attīstības tendences ir pamanāmi uzsākušas savu gājienu uz tuvojošos revolūciju šajā jomā. Cilvēce arvien cenšas izmantot jau esošos izgudrojumus, lai radītu jaunus, daudz unikālākus un elastīgākus. Šķiet, ka vien 10 gadu laikā, tehnoloģija ir pagājusi ne tikai pāris soļus uz priekšu, turpinot attīstīt tās attīstības ātrumus, bet sasniegusi neizmērojami lielus panākumus neskaitāmās jomās, kurās jauno tehnoloģiju trūkums šobrīd nav iedomājams. Tā saglabā galvenās prioritātes saskarsmē ar cilvēku, tajā pašā laikā, rada jaunus, pārsteidzošus atklājumus, lai nevienā tehnoloģiju laikmeta posmā, to lietotājiem nekad nerastos pieradums pie jau savu laiku nokalpojušām lietām. Runājot tieši par nākotnes tehnoloģijām, ir saprotams, ka jebkura jaunākā atklājuma popularitāte slēpjas tā spējā aizvietot cilvēka trūkumus. Domāju, ka būtu grūti nepiekrist tam, ka “SixthSense” fenomens ne vien veido visciešāko saskarsni no tehnoloģiju puses ar cilvēka dzīvi līdz šim, bet arī veido pavisam jaunu tehnoloģijas ievirzi, kas jau tuvinās māklīgajam intelektam. Protams, būtu nepareizi nepieminēt lielāko trūkumu, kāds šāda veida ierīcēm varētu piemist. Vairums jauno tehnoloģiju lietotāju bieži vien aizmirst par tās neatgriežamajām sekām uz cilvēka ķermeni un veselību. Projektors, kas tiek regulāri pārnēsāts līdzi ikdienā un atrodas sirds apvidū, cilvēka ķermeņa daļas, kuras nepārtraukti atrodas infrasarkano staru apvidū noteikti nav nekas tāds, kas pēc kāda laika neizraisa lielas problēmas saistībā ar cilvēka svarīgākajiem izdzīvošanas orgāniem.
Nobeigumā vien jāsaka, ka šobrīd pasaule patiešām piedzīvo lielas pārmaiņas IT jomā. Un lielas pārmaiņas ir vēl tikai sagaidāmas. Ļoti iespējams, ka tuvākajā nākotnē piepildīsies daudzas no augstāk novērtētajām tehnoloģiju attīstības prognozēm. Pagaidām var tikai iztēloties, kurā vietā no šīm sagaidāmajām sensācijām ierindosies sestā prāta tehnoloģijas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1327207
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties