Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:653913
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.01.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Semiotika reklāmu izstrādātājiem palīdz viegli indentificēt mērķa auditoriju. Lielākā daļa reklāmu spēlē uz kulturālajām zināšanām, ar kultūras iezīmēm un to kas šai kultūrai simbolizē. Semiotika palīdz reklāmu izstrādātājiem reklāmās ievietot zīmes, kas palīdz pievilināt mērķa auditoriju kādam prduktam, brendam vai pakalpojumam. Auditorijām, kuras prota atkodēt un pievēršs pastiprinātu uzmanību semiotikai, saprotot reklāmu slēpto vēstījumu var ar lielu iespēju izvairīties no kāres produktu nopirkt. Dizaineriem un radošajām grupām radot reklāmas kampaņas nepārtraukti ir jāseko un jāpievērš uzmanība semiotikai.

SECINĀJUMI
Darba laikā iepazinu arī citus semiotikas atzarus, noskaidroju ka to ir pa tiešām daudz, un katrs šis atzars pēta savu jomu.
Semiotikas pētniecības lauks ir ļoti plašs, tā būtībā aptver visu kas ir saistīts ar jebkāda veida komunikāciju, to var izmantot principā, lai analizētu jebko komunikācijā, noskaidrot zīmes patieso, gan slēpto nozīmi.
Semiotika protams neskar tikai medijus, mākslu, tā arī skar kultūru, katrā valstī un kultūrā pastāv savi noteikumi un ir jāapzinās, ka var būt atšķirības.
Katrs ietvertais simbols/zīme ziņojumā par kaut ko vēsta. Taču vai zīmes tiek izvēlētas ar aprēķinu, vai nē ir atkarīgs no paša ziņas sastādītāja.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1346162
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties