Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:357393
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

6. Termiņnoguldījumi
SEB bankas noguldījuma termiņš paredz naudas noguldījumu no 1 mēneša līdz 1 gadam, taču, ja naudas līdzekļi pārsniedz 35 000 EUR, tad iespējams izvēlēties arī īsāku termiņu. Savukārt OrangeBlue termiņi ir sadalīti 3, 6, 12 un 24 mēnešu termiņos. Jo lielāks termiņš, jo lielāka procentu likme. Seb bankas minimālā summa ir 100 EUR, bet OrangeBlue- 500 EUR. Abos noguldījuma veidos uzkrātos procentus saņem termiņa beigās. Šis pakalpojums abās bankās ir salīdzinoši ērts klientiem, kas vēlas iekrāt naudu, taču procentu likmes ir ļoti mazas, lielas izdevības šajā darījumā nav.
Abas kredītiestādes piedāvā uzņēmumiem overdraftu. Tas ir īstermiņa aizdevums, kas dod iespēju uzņēmumam aizņemties kādu naudas līdzekļu summu apgrozāmo līdzekļu papildināšanai. SEB banka piedāvā šo pakalpojumu ar dažādām procentu likmēm, bez nodrošinājuma ir fiksēta procentu likme saskaņā ar cenrādi, taču ar nodrošinājumu- mainīgo procentu likme. BlueOrange sniedz informāciju, ka viņu piedāvājumā nodrošinājumam tiek izmantoti uzņēmuma noguldījumi vai plānotie ienākumu, taču par to ietekmi uz procentu likmēm nekas nav minēts. SEB banka atšķirībā no BlueOrange kā nodrošinājumu pieņem konta apgrozījumu, nepieciešamības gadījumā arī nekustamo īpašumu, kustamo mantu, naudas līdzekļus vai galvojumu. SEB bankas izvērtēšanas kritēriji nav minēti, savukārt BlueOrange norāda, ka pozitīvai atbildei tie pieprasa pastāvīgu biznesa attiecību uzturēšanu, ienākumus, kas tiek saņemti BlueOrange bankas kontos vismaz reizi nedēļā, kā arī aizņēmēja uzņēmumam vismaz 6 mēnešus jābūt BlueOrange klientam.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties