Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:318799
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.10.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Indigo bērnu raksturojums    4
  Indigo bērnu rakstura iezīmes    5
  Indigo bērnu izglītība    7
  Secinājumi    10
  Izmantotās literatūras saraksts    11
Darba fragmentsAizvērt

Vairums zinātnieku uzskata, ka indigo bērni parādījās 20.gs. 50-to gadu beigās planētas izzināšanai, lai, sākot no 70-to gadu beigām, tiem varētu sekot lielākas indigo grupas. Pašlaik pie tiem pieder gandrīz visi pēc 2000. gada dzimušie bērni.
70-to un 80-to gadu sākumā arvien vairāk sāka dzimt bērni, kas nelīdzinājās pārējiem bērniem. Zināmas īpatnības jau sāka parādīties pirmajos dzīvības mēnešos. „Pirmais ar šo problēmu sāka nodarboties Lī Kerols, kurš apgalvoja, ka šiem bērniem ir tumši zila, indigo krāsas aura, ne tāda kā parastiem bērniem.”1 Savā grāmatā viņš izdalīja dažādus indigo bērnu tipus:
Pirmais tips – humānisti. Tiem piemīt spējas nākotnē kļūt par slaveniem ārstiem, politiķiem vai zinātniekiem. Iespējams, ka kāds no šiem bērniem atklās mūžīgās dzīvības noslēpumu, vai novedīs cilvēci līdz Armagedonam;
Otrais tips – konceptuālisti. Tie ir visvairāk izplatīti, kas nākotnē varētu kļūt par arhitektiem vai militārām personām. No šādiem cilvēkiem iznāk lieliski piloti vai ceļotāji;
Trešais tips – mākslinieki, kuri sastopami visretāk. Tiem ir ļoti grūti izdzīvot globālās modernizācijas apstākļos;
Ceturtais tips – nākotnes bērni. Tie spēj dzīvot visās dimensijās, zina visu un par visu. Jau zīdaiņa vecumā pamāca savus vecākus, visu mēģina izdarīt ar saviem spēkiem.
Tālākos pētījumus par indigo bērniem turpināja psiholoģe un bioenerģētiķe Nensija Anna Teipa. Viņa apgalvoja, ka vairumam pēc 1980. gada dzimušajiem bērniem elektromagnētiskajā laukā jeb aurā saskatāma zila krāsa – indigo. Savā grāmatā „Savas dzīves izprašana caur krāsām” viņa klasificēja cilvēka īpašības un uzvedības modeļus saistībā ar cilvēka elektromagnētiskā lauka jeb auras krāsām (pavisam 12), kas bija pamats turpmākajiem zinātniskajiem pētījumiem visā pasaulē.
Vēlāk dažādu valstu zinātnieki atklāja, ka šiem bērniem ķermeņa elektromagnētisko vibrāciju diapazons krasi atšķiras – „tas ir 3’222’000 jeb 11’350’000 herci, kas ir divas reizes vairāk nekā „normālam” cilvēkam”.2 Savukārt ģenētiķi konstatēja, ka šiem bērniem darbojas 32 un vairāk informācijas vienību jeb kodonu ( pavisam cilvēka DNS molekulā ir 64 kodoni) – „normālam” cilvēkam darbojas tikai 20 un pārējie ir inerti. Indigo bērniem ir citādas aknas, kas liecina par mainīto DNS struktūru. Pārmaiņas aknās ir atbildes reakcija uz jauno, modificēto pārtiku. Ja agrāk intelekta koeficents 130 bija sastopams vienam cilvēkbērnam no desmit tūkstošiem, tad jaunā laikmeta bērniem tas ir vidējais rādītājs, daudziem par intelekta koeficients ir 160 un vairāk. Bērni ļoti labi orientējas arī datoros.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties