Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:375665
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Situācijas raksturojums    3
2.  problēmas formulējums un analīze    5
3.  Projekta mērķis    7
4.  Projekta mērķauditorijas raksturojums    7
5.  Projekta rezultāti    8
6.  Projekta aktivitātes    8
7.  Projekta ieviešanas laika grafiks    11
8.  projekta organizatoriskā struktūra    12
9.  Projekta uzraudzība un projekta riski    13
10.  Projekta budžets    14
  Pielikums    16
Darba fragmentsAizvērt

1.Situācijas raksturojums

X ciemā dzīvo 1963 iedzīvotāji(2008.gada septembra dati), jeb 37% no pagasta iedzīvotāju kopskaita. Tas ir X pagasta centrs un lielākais pagasta ciems. X ciems atrodas 16 km attālumā no rajona centra. X atrodas vairākas mācību iestādes- vidusskola, mākslas skola, sporta skola, pirmskolas mācību iestāde.
Ciematā ir kultūras nams un kultūras centrs. Kultūras centrā ir izvietota bibliotēka, sociālais dienests, ģimenes ārstu prakses un citas iestādes. Jauniešiem darbojas interešu klubs. Pagastā noris aktīva kultūras dzīve. Darbojas vairāki deju kolektīvi, kori, ansambļi, kā arī amatieru teātris.
X ciematā ir deviņi dažāda tipa veikali(pārtikas un rūpniecības preču), viesnīca, hostelis, divas kafejnīcas un sporta centrs, kurā atrodas trenažieru un vingrošanas zāle, kā arī peldbaseins.

3.Projekta mērķis

Veidot mūsdienu prasībām atbilstošu un estētiski patīkamu vides objektu – bērnu spēļu un rotaļu laukumu X pagasta A ielas, B ielas un C ielas iekšpagalmā.
Projekta laikā tiks apzinātas iedzīvotāju vajadzības pēc šādiem vides objektiem X pagastā.
Pasākuma īstenošana stiprinās paaudžu sadarbību, kā arī veicinās skolas vecuma bērnu un jauniešu, uzņēmēju un apkārtējo iedzīvotāju iesaistīšanos savas apkārtnes sakārtošanā un atbildību par sakoptās vietas saglabāšanu.

4. Projekta mērķauditorijas raksturojums.

Projekta mērķauditorija ir X ciema iedzīvotāji, īpaši bērni un jaunieši vecumā līdz piecpadsmit gadiem. Vispieejamākais jaunizveidotais rotaļu un spēļu laukums būs X ciema daudzdzīvokļu dzīvojamo māju A ielas Nr.2; Nr.4; Nr.6; N.r8, B ielas Nr.2 un C ielas Nr.7; Nr.9 bērniem, taču paredzams, ka to lietos arī pārējiem pagasta bērniem.
A ielas Nr.2; Nr.4; Nr.6; N.r8, B ielas Nr.2 un C ielas Nr.7; Nr.9 namos kopā ir 204 dzīvokļi un tos apdzīvo vairāk kā 500 iedzīvotāji. Pēc X pagasta sociālā dienesta datiem iepriekš minētajās mājās pastāvīgi dzīvo 63 bērni un pusaudži vecumā līdz 15 gadiem, bet 29 no tiem ir pirmskolas vecuma bērni, kurus mēs varētu uzskatīt par daļu no tiešajiem labumu guvējiem, jo viņi dzīvo daudzdzīvokļu mājās, kuru pagalmos tiks veidots spēļu un rotaļu laukums.
Kopumā X ciemā 2008.gada septembrī dzīvo 153 bērni līdz septiņu gadu vecumam, bet no astoņu līdz 15 gadu vecumam pēc sociālā dienesta datiem ir 127 iedzīvotāji, kas kopā pa abām grupām sastāda 281 iedzīvotājs(skatīt 1.tabulu).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties