Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:544732
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās vecākiem ļoti aktuāli ir jautājumi saistībā ar rotaļlietām, kuras spēj sekmēt bērna attīstību jau agrajā bērnībā.
Nereti rodas jautājums - kā zināt, ka konkrētā rotaļlieta, no visa bērnu veikalos pieejamā rotaļlietu klāsta, ir tik tiešām spējīga sekmēt bērna attīstību? Atbildi uz šo jautājumu var rast psiholoģes Suzannas Hardvikles pētījumos par rotaļlietu audzinošuma testēšanu, kā arī bērnu attīstības speciālistes Džoannas Opperheimas vadlīnijā, kura ietver piecas rotaļlietu kategorijas ( celtniecības rotaļlietas, materiāli un izejvielas mākslai, rekvizīti tēlošanai un lomu spēlēšanai, sporta piederumi un puzles ), kuras sekmē bērna attīstību jau agrajā bērnībā. Otrs visbiežāk vecāku uzdotais jautājums ir - kādas rotaļlietas konkrētajā vecumā ieteicams piedāvāt bērnam? Uz šo jautājumu nozīmīgus padomus par bērna attīstības īpatnībām agrajā bērnībā sniedz Anna Bakisa.
Speciālisti uzskata, ka iegādājoties attīstošās rotaļlietas, vecākiem ir būtiski pārzināt to nozīmi bērna attīstībā, turklāt rotaļlietu izvēle jāveic, ņemot vērā bērna attīstības īpatnības agrajā bērnībā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties