Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:797117
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā mācās 948 skolēni. Skolā ir 21 ģimnāzijas klase (10.-12.) un 10 proģimnāzijas (7.-9.) klases. Visām klasēm padziļināti tiek mācīta matemātika, neaizmirstot arī fiziku, ķīmiju, datorzinības, svešvalodas, ekonomiku un visus obligātos mācību priekšmetus.
Rīgas Valsts 1.ģimnāzija skolēniem piedāvā trīs mācību virzienus - matemātikas un datorzinātņu, matemātikas un valodu, matemātikas un dabaszinātņu.
Uzņemtajiem 10.klašu skolēniem pēc papildus angļu valodas testa sekmīgas nokārtošanas tiek piedāvātas iespēja mācīties Starptautiskā Bakalaurāta (IBO) klasē.
Skolēnu un skolotāju rīcībā ir gaišas un mājīgas klašu telpas, datorizēta bibliotēka ar apmēram 40000 grāmatu, datorklases, moderni aprīkota ēdnīca un kafejnīca, garderobe ar slēdzamiem skapīšiem.
Skolas darbā tiek izmatoti 78 datori, no kuriem 55 ir regulāri pieejami jebkuram skolēnam. Skolas lepnums ir plašais datortīkls, kas aptver pilnīgi visas mācību telpas, kā arī datorizētās ugunsdrošības, videonovērošanas, radio un skolas zvana sistēmas. Skolai ir pastāvīgais Interneta pieslēgums. Gan skolēniem, gan skolotājiem tas ir brīvi pieejams jebkurā skolas klasē, ja vien tur ir dators.
Skolā darbojas vairāki kori, pulciņi un sporta sekcijas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties