Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:760498
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Emocionāla pieredze ir tas, kas atšķir spēcīgākos un mīlētākos zīmolus no pārējiem – arvien vairāk līdzīga izskata, līdzīgu sajūtu un līdzīga darbības stila zīmoliem. Kāda ir atšķirība starp „Zelta Zivtiņu” un citiem mobilo telefonu priekšapmaksas karšu zīmoliem? Tā ir iespēja sekot līdzi reklāmas „Būs par ko parunāt” seriāla varoņu aktualitātēm, iegūt jaunu pieredzi īpaši izveidotā tramvajā – dzīvoklī, izklaidēties ZZ interneta klubā un gūt emocionālu pieredzi. Vai tas atmaksājas? Jā, tikai gada laikā kopš „Zelta Zivtiņas” zīmola jaunās koncepcijas ieviešanas ievērojami pieaugusi lietotāju lojalitāte un iegūti vairāk nekā 100 000 jaunu klientu. Klienti atmaksā ar savu lojalitāti tiem zīmoliem, kuri cilvēkus iesaista patīkamu ieradumu veicinošā, emocionāli apmierinošā pieredzē.
Emocionāli pievilcīga zīmola pieredze var radīt jaunas kategorijas un veicināt strauju biznesa izaugsmi, tāpat tā var atdzīvināt nozares, kas jau nolemtas vēstures grāmatām.
Emocionāli piesaistīti klienti, protams, var būt neticami liela vērtība. Latvijā ir fenomens - „Draugiem.lv”, tikai gada laikā kļūstot par enerģiskāko Latvijas zīmolu starp 300 spēcīgākajiem zīmoliem Latvijā. Tātad, jo emocionāli spēcīgāka ir tava zīmola pieredze, jo unikālāka un netaustāmāka vērtība tiek radīta.
Tas nozīmē, ka reklāmas aģentūrā ir jābūt atbildīgām par zīmola klienta pieredzes katra elementu plānošanu, sākot ar zīmola iepazīstināšanu un beidzot ar pirkuma brīdi. Lai to paveiktu, vienā komandā svarīgi saliedēt visus nepieciešamos talantus un komunikāciju speciālistus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties