Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:489660
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Reklāma – cilvēku komunikācijas sastāvdaļa, kuras veidolā rodas un izplatās informatīvi, ekspresīvi ziņojumi, kas adresēti noteiktām cilvēku grupām. Reklāmas mērķis ir pamudināt cilvēku uz pareizo izvēli.
Lai uzņēmums radītu ietekmīgu un produktīvu reklāmu, ir jāizprot klientu auditorija un tās vēlmes. Lai to izdarītu, neapšaubāmi, vispirms ir jāveic reklāmas tirgus pētījumi vai jābalstās uz jau veiktiem pētījumiem. Veidojot reklāmas kampaņu ir rūpīgi jāseko līdzi, lai reklāma uzrunātu pareizi savu auditoriju. Lai Izveidotu veiksmīgu reklāmu, tādu, kādu to vēlas redzēt mērķauditorija, ir jāvadās pēc vairākiem galvenajiem komponentiem, tādiem kā, uzmanības pievēršana uzņēmumam, tā pakalpojumiem vai pakalpojumu grupai, intereses radīšanai par reklamējamo objektu, kā arī jārada reklāmas adresātam vēlme iegūt īpašumā preci vai preču grupu. Reklāmai, protams, ne tikai jārada interese par produktu, bet arī jānoved pie reklamējamās preces izmantošanas.
Cilvēku rīcību ietekmē noteikti motīvi, kas virza uz konkrētiem mērķiem. Reklāmas pamatmērķis ir padarīt jebkuru interesentu par konkrētas preces īpašnieku. Efektīva reklāma ir tāda, kura rada cilvēkā pārliecību, ka reklamētās preces viņam trūkst, ja trūkumu pēc preces viņš nevar apmierināt tūlīt, tad reklāma dod motivāciju to izdarīt vēlāk. Reklāma radās kā dabiska nepieciešamība, lai varētu pavēstīt cilvēkiem kādu svarīgu ziņu, jo, ja nebūtu reklāmas, cilvēki nezinātu par jaunajām precēm, kuras ir parādījušās apgrozībā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties