Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:437418
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.04.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Kas ir reklāma?    4
  Reklāmas veidošana    5
  Kādai jābūt reklāmai?    6
  Reklāma avīzēs un žurnālos    7
  Reklāma radio    8
  Reklāma TV    10
  Reklāma internetā    11
Darba fragmentsAizvērt

Reklāma mūsdienās ir kļuvusi tikpat svarīga kā pati prece vai pakalpojums, tā aizpilda televīzijas un radio laiku, aizņem lapas žurnālos un avīzēs, izraibina pilsētas ielas ar afišām un plakātiem, izmet pop-up logus vienu pēc otra, darbojoties internetā. Reklāma dod iespēju informēt sabiedrību par produktiem un pakalpojumiem, to uzlabojumiem un jau esošajām priekšrocībām. Galvenais reklāmas pamatā parasti ir mārketings - notiek tirgus izpēte, mērķauditorijas noteikšana. Pēc iegūtajiem datiem arī tiek nolemts, kāda reklāma produktam vai pakalpojumam ir nepieciešama.


Kas ir reklāma?

Reklāma ir veids, kā popularizēt kādu preci vai pakalpojumu patērētāju vidū, kā arī informēt par jaunumiem tirgū. Lai reklāma būtu efektīvāka tajā izmanto īpašus, cilvēka uzmanību augstākajā mērā piesaistošus elementus. Tie var būt: iemīļoti, populāri varoņi, aktieri, sabiedrībā zināmi cilvēki, modeļi, sportisti un citi. Reklāma, kas pasniegta kā labs joks, rada cilvēkos pozitīvas emocijas, to ir vieglāk uztvert, kā arī tā labāk paliek atmiņā.
Lai sasniegtu rezultātu, reklāmai jārosina dialogs, jāpanāk atsaucība, pozitīva reakcija. Tās mērķis nav vienkārši pastāstīt patērētājam, ko vai kāpēc pirkt. Tai ir jāļauj skatītājam vai lasītājam pašam izdarīt savu izvēli. Tās uzdevums ir atbilstošā veidā paziņot par savu brendu tā, lai to uztvertu kā patērētāja ieguvumu. Lai to paveiktu ar paliekošu rezultātu, reklāmas saņēmēju jāiesaista un jāapbalvo par to, ka viņš tērējis savu laiku iepazīstoties ar jūsu vēstījumu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties