Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:857818
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tajā pašā brīdī, vēl cits pārinieks vēro apkārtni vai kāds no nozieguma līdzdalībniekiem neatrodas ārā jau sagatavotā automašīnā, kura paredzēta bēgšanai, pretējā gadījumā dodoties ēkā, jūs varat tikt ievainots no mugurpuses, kur šāvienu raidīs ārpusē gaidošais noziedznieks. Sadursmes laikā vai pēc tās vienmēr ir jāpieļauj vismaz vēl viena noziedznieka klātbūtne, jūs nedrīkstat atslābt uzreiz pēc tam, kad it kā esat ticis galā ar situāciju un noziedznieki ir padevušais vai policijas darbinieki tos arestējuši un novērsuši bruņotu laupīšanu. Jo mazākas briesmas policijas darbinieks radīs noziedzniekam laupīšanas laikā, jo mazākas briesmas draudēs pašam likumsargam vai citām personām, kas atrodas apkārt.

Iemesls kāpēc tik daudz tiek ievainoti vai pat nogalināti policisti bruņotu laupīšanu laikā ir tas, ka policijas darbinieki nepietiekoši tiek sagatavoti šādiem gadījumiem, līdz ar to nonākot šādās situācijās, policijas darbinieks stresa un uztraukuma brīdī rīkojas pavisam pretēji, kā to vajadzētu darīt tik bīstamās situācijās. Manuprāt, pēc iespējas vairāk vajadzētu iecirkņos vajadzētu izstrādāt dažādas stratēģijas, kā veiksmīgi novērst bruņotas laupīšanas, sniegt informatīva satura lekcijas vai sapulces, kur tiktu apspriestas bīstamu situāciju iespējamie risināšanas paņēmieni.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties