Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,14 (14%)
Cena ar atlaidi*:
0,85
Pirkt
Identifikators:357335
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.05.2007.
Valoda: Angļu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Details    3
2.  History    4
3.  Culture    5
4.  Used literature    6
Darba fragmentsAizvērt

Puerto Rico is a small island in the Caribbean. It locates between the Atlantic Ocean and the Caribbean Sea. Puerto Rico is a country with a commonwealth status under the government of the USA.
The archipelago of Puerto Rico includes the main island of Puerto Rico, the smallest of the Greater Antilles, and a number of smaller islands and keys. Its total area is 9,104 sq km, but the coastline is approximately 500 km. The capital of Puerto Rico is San Juan, founded in 1508 by Juan Ponce de Leon.
There are 3,9 million people in Puerto Rico and if we include the illegal immigrants from the Dominican republic then the population is more than 4 million. Puerto Rico has one of the most dynamic economies in the Caribbean region. Tourism is one of the main reasons. The natural resources are fish, stone, copper and nickel.
The regular temperature in Puerto Rico is 26o. Most days of the year are warm and sunny but hurricanes are not a rare thing either.
The ethnic groups of Puerto Rico are white (mostly Spanish) 80%, black 8%, Amerindian 0,4%, Asian 0,2% and mixed 11%. Spanish and English are the official languages of Puerto Rico but without doubt Spanish is the mainly used language. People in Puerto Rico are mostly Catholic 85%, the rest are Protestants and other 15%. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,32 €
Materiālu komplekts Nr. 1175650
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Puerto Rico”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/357335

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties