Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:702927
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Prostitūcija ir bijusi, ir un būs globāla problēma pasaulē un Latvijā. Būtu nepieciešama ļoti spēcīga sistēma, lai izskaustu pasaulē šo problēmu, jo vienmēr būs noziedznieki, kas gribēs nopelnīt uz citu cilvēku rēķina, izmisušas sievietes, kas izdzīvošanas dēļ būs gatavas pārdod savu ķermeni un vīrieši, kas vēlēsies izmantot šo sieviešu pakalpojumus.
Sabiedrības vairākums diez vai kādreiz uzskatīs par pieņemamu prostitūtas profesiju un pašas sievietes, kas ar to nodarbojas. Uzskati un stereotipi par prostitūtām ir izstrādājušies jau sen un daudziem tiek ieaudzināti jau kopš bērnības, līdz ar to cilvēks visu dzīvi uzskatīs to par kaut ko nepieņemamu un neuzskatīs par nepieciešamu ar prostitūtām veidot kāda veida komunikāciju dzīvē.
Taču, es uzskatu, ka tā nav tikai tā indivīda problēma, kam dzīvē ir nācies saskarties personīgi ar prostitūciju, problēma, bet gan visas sabiedrības kopējā problēma. Risinājumi šai problēmai būtu jāmeklē visiem kopumā, jo nekas neviens nevar zināt, kas mūs sagaida mūsu dzīves garumā, jebkurā brīdi prostitūcijas problēma var tieši skart katru no mums. Bet cilvēki vienmēr domā, ka ar viņiem jau tā nenotiks un kamēr katru personīgi tas neskar, cilvēkiem šī problēma liekas vienaldzīga. Ja sabiedrība vairāk interesētos un censtos palīdzēt šīm sievietēm, tad varbūt daudzas lietas mainītos, jo daudzas no šīm sievietēm sabiedrībā tiek atstumtas, palīdzību nesaņem, līdz ar to viņām nav motivācijas censties sākt jaunu dzīvi un tikt ārā no prostitūcijas. Ja apkārtējie cilvēki censtos domāt vairāk ne tikai par savām problēmām, bet padomāt arī par globālām problēmām un nebūt vienaldzīgi, tad problēmas risinātos ātrāk un efektīvāk.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1234262
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties