Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Projekta "Jēkabpils pilsētas informācijas centra elektroniskie pakalpojumi iedzīvotājiem un uzņēmējiem" efektivitātes analīze

     

    Referāts24 Uzņēmējdarbība

4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:245397
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.08.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 31 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Informācijas tehnoloģiju attīstība un izmantošana valsts pārvaldē sekmē operatīvu valsts pārvaldes darbu un lēmumu pieņemšanu. Kvalitatīva informācijas apstrāde uzlabo pakalpojumu sniegšanas ātrumu un precizitāti. Ar informācijas sistēmu starpniecību tiek nodrošināta iespēja saņemt pakalpojumus vienā vietā.
Valsts iepirkumu jomā informācijas tehnoloģijas spēj nodrošināt atklātāku pasūtījumu un piedāvājumu preču un pakalpojumu tirgu, kas ļaus uzņēmējiem vienlīdzīgi konkurēt savā starpā, līdz ar to - piedāvāt kvalitatīvākus, lētākus un pieejamākus pakalpojumus [20., 4.].
Informāciju tehnoloģiju nozare mūsdienās kļuvusi par vienu no perspektīvākajām ekonomikas attīstības nozarēm un ar to palīdzību var panākt augstas pievienotas vērtības radīšanu valstī.
Eiropas Reģionālās attīstības fonda 1.prioritātes „Līdzsvarotas attīstības veicināšana” 3.pasākuma „Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju attīstība” 1.aktivitātes „Elektroniskās pārvaldes infrastruktūras bāzes attīstība un pilnveidošana”, nacionālās programmas līdzfinansētais apakšprojekts Nr.16 „Jēkabpils pilsētas informācijas centra elektroniskie pakalpojumi iedzīvotājiem un uzņēmējiem” ir pirmais Jēkabpils pilsētas pašvaldības projekts, kas vērsts uz elektronisko pakalpojumu ieviešanu pašvaldībā [20., 7.].
Saskaņā ar ES ERAF Nacionālās programmas „Elektroniskās pārvaldes infrastruktūras bāzes attīstība un pilnveidošana” 2004.gada 14.decembrī starp Centrālo finanšu un līguma aģentūru, Īpašo uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietas sekretariātu un Jēkabpils pilsētas pašvaldību bija parakstīts līgums par nacionālās programmas projekta „Jēkabpils pilsētas informācijas centra elektroniskie pakalpojumi iedzīvotājiem un uzņēmējiem” īstenošanu [24.].…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1244900
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties