Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:462228
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Printeru raksturojumi    4
  Canon Lbp 3200    4
  Brother HL-5170dn    4
  Samsung ML-2150 un Ml-2550    5
  Hp LaserJet 4300    5
  HP Color LaserJet 3700    6
  Printeru testi tabulas veidā    7
  Nobeigums    8
  Avotu saraksts    9
Darba fragmentsAizvērt

Šajā darbā mēs iepazīsimies ar četru firmu printeru testu rezultātiem. Tās būtu: „Canon,” „Brother,” „HP” un „Samsung”. Testos tika apskatīti printeri, kas būtu piemēroti mājas lietotājiem, un tādi modeļi, kas gan cenas, gan funkciju ziņā atbilst tikai birojiem. Līdz ar to cenu amplitūda svārstās no Ls 170 līdz Ls 1200. Testos tika izmantots 20 lappušu liels Word dokuments ar dažādu izmēru fontu paraugiem, grafikiem, tabulām un trim fotogrāfijām. Testi tika veikti, drukājot 600 dpi izšķirtspējā, uzņemot laiku, sākot no drukāšanas procesa palaišanas datorā. Tests tika veikts, izmantojot Multicopy A4 lapas 80g/m2.
No testētajiem printeriem Canon Lbp 3200 ir vislētākais un attiecīgi arī vislēnākais (izņemot Canon krāsu printeri), kā arī ar viszemāko drukas kvalitāti. Printeris ir ļoti kompakts un ne visai liels, bet tā novietošanu traucē papīra padeves kaste, kas atrodas apakšā un neļauj pielikt printeri pie sienas. Toties šis printeris ir salīdzinoši ļoti viegls – tikai 6 kg. Tam nav iespējams pievienot nekādas papildu iekārtas, kā arī pielikt papildu atmiņu, un tas uztur tikai USB pieslēgumu. Atšķirībā no citiem printeriem Canon Lbp 3200 labākā iespējamā izdruku izšķirtspēja ir tikai 600 dpi. Teksts ir labi saredzams, pat izdrukājot tekstu sīkā fontā rakstītu, bet gaiši zilās vai dzeltenas krāsas teksts, melnbalti izdrukāts, gandrīz nemaz nav saredzams. Arī attēlos un grafikos trūkst melnbaltās gammas sulīguma – tie ir visai pabāli.

Secinājums: vienīgais, ar ko šis mazais printeris izceļas, ir tā nelielie izmēri un zemā cena, tādēļ varētu būt vairāk piemērots lietošanai mājās.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties