Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:358756
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.04.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Prenatālā attīstība ir bērna fiziska un garīga attīstība mātes miesās jeb tas ir laiks, kurā attīstās vēl nedzimis bērns. Šis laika posms ir svarīgs, bērna tālākajai attīstībai, kā arī tas ir nopietns pārbaudījums arī bērna vecākiem. Jo pat vēl nedzimis bērns jau uzliek vecākiem dažādus pienākumus un ļoti lielu atbildības sajūtu.
Ģimene būtu jāplāno vēl stipri pirms bērna dzimšanas. Jo ar tā dzimšanu ļoti ievērojami var izmainīties vecāku pierastā dzīve. Svarīga loma topošā bērna attīstībā ir tam vai bērns ir gribēts. Manuprāt tas ir ļoti svarīgi lai pirms lēmuma par bērna taisīšanu ģimenē valdītu saskaņa un abi vecāki būtu ar mieru audzināt bērniņu kopā. Grūti ir tad, ja it kā abu gribētais bērns vēl nav piedzimis, bet tā iznēsāšanas laikā ģimenē rodas dažādas problēmas kurām seko šķiršanās. Ja ģimeni atstāj tēvs, kurš nav psiholoģiski pietiekami stiprs un nav sagatavojies šim pārbaudījumam, burtiski aizejot no mājām, piemēram pieaugošā stresa vai kāda cita iemesla dēļ, tad tas atstāj lielu iespaidu uz topošo māmiņu, jo nu viņa ir palikusi viena. Protams topošās māmiņas garastāvokļi un stresi atstāj iespaidu uz vēl nedzimušā bērna psihi.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties