Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:333714
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

REKLĀMAS APRAKSTS, REKLĀMAS IZVIETOŠANAS VIETU IZVĒLES UN REKLĀMAS STILA PAMATOJUMS
Reklāmas kampaņā ietilpst 3 veidu reklāmas – reklāmu plakāti, kas tiks izvietoti preses izdevumos, reklāmas baneri, kas tiks izvietoti dažādās mājaslapās, un audio reklāmas, kas tiks izvietotas radio ēterā. Reklāmas kampaņa tiks izvietota Latvijas Republikas teritorijā. Reklāmām būs informējošā funkcija
Reklāmas mērķis ir popularizēt portatīvos datorus „Gauja” – ka Gauja ir arī dators, nevis tikai upes nosaukums vai govs vārds, ar ko parasti asociētos vārds „Gauja”.
Reklāmas apraksts ir šāds: notiek 3 darba kolēģu saruna. Viens kolēģis saka, ka kopš šī brīža birojā tiks izmantota tikai Gauja. Abi pārējie kolēģi ir neizpratnē, jo viņi nezina, kas tas ir – vienīgās asociācijas ar Gauju viņiem ir kā ar upi Latvijā vai govs vārdu. Tad tiek paskaidrots, ar ko ir domāts Gaujas vārds – ar moderniem, Latvijā ražotiem portatīvajiem datoriem. Šāds reklāmas stils ir izveidots, lai ieinteresētu topošos pircējus, lai radītu interesi par reklamējamo produktu un tā izmēģināšanu, lai atšķirtos no pārējām reklāmām ar oriģinalitāti.
Žurnālu reklāma ir izveidota 2 daļās – pirmā ir ieinteresējošā un ieintriģējošā (ar darba kolēģu sarunas attēlu), otrā daļā ir paskaidrojošā (ar Gaujas vārda paskaidrojumu). Tās tiks izveidotas kā divas atsevišķas lapas žurnālos, kuras seko viena pēc otras, piemēram, pirmā reklāmas daļa būs 3.lappusē un otrā – 5.lappusē Reklāma žurnālos tiks izvietota 2 reizes trijos preses izdevumos, kas iznāk reizi mēnesī, 3 reizes preses izdevumā, kas iznāk reizi nedēļā, un 6 reizes vienā preses izdevumā, kas iznāk katru darbadienu. Tie būs: ikmēneša preses izdevums „FHM” vīriešiem, ikmēneša preses izdevums „Cosmopolitan” sievietēm, ikmēneša preses izdevums „Next”, kas domāts cilvēkiem, kas interesējas par mūsdienu tehnoloģijām, iknedēļas preses izdevums „IR” un preses izdevums „Diena”, kas iznāk katru darbadienu. Ikmēneša preses izdevumu izvēles pamatojums ir pēc iespējas lielākas mērķauditorijas aptveršana – modernās tehnoloģijas var interesēt gan vīriešus, gan sievietes, tāpēc tika ietverti populārākie vīriešu un sieviešu ikmēneša žurnāli, kā arī preses izdevums par tehnikas nozari. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1239518
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties