Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:899485
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Līderība    4
  Vaira Vīķe -Freiberga    5
  Kārlis Ulmanis    8
  Izmantotā literatūra    10
Darba fragmentsAizvērt

Jo vairāk uzņēmējs pilnveidojas kā līderis, jo labāk tiks galā ar katru darba virzienu organizācijā. Par laimi, par līderiem nepiedzimst, bet gan kļūst. Kā rakstīja Pīters Drukers, “var būt ir arī dzimuši līderi, bet viņu ir tik maz, ka vispārējo lietu kārtību ekonomikā viņi neiespaido”.
Līderi – tie ir tādi cilvēki, kas panākumus guvuši paši spēkiem. Viņi pastāvīgi pilnveido sevi, mācās un aug, tāpēc ar gadiem viņu profesionālisms un kompetence tikai palielinās. Parasti līderība izpaužas situācijās, kas prasa no cilvēka spēju iedvesmot citus viņam sekot. Menedžeris var daudzus gadus veiksmīgi tikt galā ar saviem pienākumiem un panākt vajadzīgos rezultātus, tomēr, kad sākas krīze, kuras atrisināšanai nepieciešamas līdera īpašības, priekšplānā izvirzās līderis un ņem visu savās rokās; cilvēks pārvēršas un spēlē citu lomu.
Līderībā raksturs ir svarīgāks par darbību. Efektīvam līderim obligāto īpašību attīstībai ir nozīmīgāka loma vadītāja veiksmē nekā jebkura m citam faktoram. Saskaņā ar vienu no galvenajiem personības izaugsmes principiem tas, kam jūs pievēršat vairāk uzmanības, kļūst par pašu svarīgāko jūsu dzīvē un spēcīgāk ietekmē jūsu raksturu. Ja mēs domātu un rīkotos tā, kā tas ir raksturīgi visiem veiksmīgiem līderiem, mūsu efektivitāte ik dienas pieaugtu. Pastāvīgi par to piedomājot, šīs īpašības kļūst par mūsu personības un uzvedības daļu. Domājot līdzīgi labākajiem līderiem, mēs patstāvīgi augtu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1362488
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties