Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:620104
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc režģa izveidošanas izveidoju krasu paleti. Paletē iekļāvu tumši zilu,zaļu, pelēku, vidēji zilu un gaiši zilu, oranžu un dzeltenbrūnu. Paletes izveidē saskāros ar problēmu vai ievietot tumšāki zilo toni, jo, manuprāt, plakātā tā liekas neiederīga un jauc kopējo harmoniju. ( Plakātā tā redzama uz Jāņa Ozoliņa krekla). Tomēr toni ievietoju paletē, jo tā ir viena no izteiksmīgākajām krāsām plakātā.
Plakātā ir izteikts kontrasts, jo krāsas izvietotas tā, ka tumšajam vienmēr blakus ir gaišs krāsu laukums, kā arī ir izteikti tumšas un izteikti gaišas krāsas. Kontrastu veido, gan mazi (melni putni uz gaiša fona), gan lieli (Jāņa Ozoliņa attēls un plakāta fons) krāsu laukumi. Kontrastu veido arī silts/vēss, jo dzeltenbrūnais vienmēr novietots blakus vēsi gaiši zilajam.
Visvairāk attēlā izceļas oranžā krāsa, jo tā ir piesātināta un izceļas gan uz tumša, gan uz gaiša fona. Apakšējā labajā stūrī īpaši izceļas oranžais taisnstūris, jo tas ir liels oranžā laukums, varētu būt, ka autors to darījis ar nodomu, lai cilvēki apmeklētu ziemelblazma.lv mājaslapu, tā dā veidā, motivējot viņus vairāk painteresēties par pasākumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties