Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Pētījums par Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centra mārketinga komunikācijas kompleksa instrumentiem

     

    Referāts29 Tūrisms, viesmīlība

5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:288732
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aptaujāto respondentu atbildes bija dažādas. Tie respondenti, kuri novērtēja RTKIC sniegtos pakalpojumus bija kopumā pozitīvi novērtējuši Rīgas karti vai brošūru un informāciju par pilsētu.
Rīgas tūrisma karti respondenti novērtē diezgan pozitīvi. Astoņi respondenti no 100 Rīgas karti vērtē zemāk kā piecām ballēm. 14 respondentiem ir grūti pateikt, bet pārējie respondenti Rīgas kartes pieejamību un kvalitāti vērtē 6 – 10 ballēm, visvairāk novērtējot ar 10 un 8 ballēm Rīgas karti. Var secināt, ka Rīgas karti RTKIC ir veiksmīgi izveidojis un izplata. Brošūras par Rīgu 11 respondenti no 100 vērtē zemāk kā 5 ballēm. Tas nozīmē, ka vajadzētu vairāk izstrādāt Rīgas brošuras, lai tūristiem tās būtu parocīgākas un novērtētu augstāk. Grūtības novērtēt Rīgas brošūras ir 23 respondentiem, bet lielākā daļa respondentu Rīgas tematiskās brošūras un rokas grāmatu vērtē 6 – 10 ballēm, vis vairāk novērtējot ar 10 ballēm. Informāciju par pilsētu (apskates objektiem, muzejiem, iepirkšanos, bankām, pastu u.c.) ko var saņemt RTKIC 6 respondenti no 100 vērtē zemāk par 5 ballēm, 20 respondenti nenovērtēja RTKIC sniegto informāciju par Rīgu. Pārējie respondenti novērtē 6 – 10 ballēm informāciju, ko saņem RTKIC, visvairāk dodot 8 balles. Informācija par Rīgu lielā mērā ir atkarīga no RTKIC klientu apkalpošanas darbiniekiem un viņu veidotajām datu bāzēm. Šeit būtu jāizzina tūristu vēlmes, kādu informāciju viņi gribētu saņemt. RTKIC mājas lapu www.rigatourism.lv visvairāk respondentu nav redzējuši un grūti novērtēt, bet tie, kuri ir redzējuši, 8 respondenti dod zemāk kā 5 balles, pārējie novērtējuši no 6 – 10 ballēm, visvairāk 13 respondenti novērtējuši ar 6 ballēm. Kopumā interneta mājas lapu respondenti ir novērtējuši visvājāk. RTKIC vajadzētu rast iespēju pilnveidot mājas lapu un padarīt to ērti lietojamāku. Suvenīru iegāde ir svarīga, lai tūristam paliktu atmiņā Rīga. 51 respondentiem no 100 ir grūti novērtēt RTKIC pieejamos suvenīrus, bet 21 respondents novērtē RTKIC suvenīru iegādi zemāk par 5 ballēm. Pārējie respondenti vērtē suvenīru iegādi pozitīvi, visvairāk dodot 8 balles astoņi respondenti. RTKIC vajadzētu piesaistīt sadarbības partnerus, kas piedāvātu praktiskus interesantus suvenīrus. Informācija par pasākumiem tika atsevišķi izdalīta, jo RTKIC daudz tūristu interesējas par pasākumiem Rīgā, bet Latvijā pasākumi nav vienviet un ir maz informācijas, tā lai tos visus varētu redzēt un izvēlēties un apmeklēt un apmeklēt, šī tendence ir arī RTKIC . 17 respondenti no 100 informāciju par pasākumiem novērtējuši zemāk kā 5 ballēm. 35 respondentiem grūti teikt par informāciju par pasākumiem. No 6- 10 ballēm novērtē pārējie respondenti pieejamo informāciju par pasākumiem, visvairāk (13 respondenti) novērtējot ar 8 ballēm.
Grūti teikt visvairāk ir par RTKIC interneta mājas lapu www.rigatourism.lv, tas varētu būt, jo dažas sociālās grupas nelieto internetu, otrs lielākais rādītājs 51 respondenti grūti teikt par suvenīru iegādi, jo suvenīrus viņi neiegādājās vai suvenīri neliekas saistoši. Pēc augstākā vērtējuma 10 ballēm visvairāk respondenti novērtējuši Rīgas karti un otrs augstākais vērtējums ir 8 ballēm Rīgas kartei un informācijai par Rīgu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1118771
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties