Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:301606
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Personas apraksts    4
  Atmiņa    5
  Apziņa    6
  Uzmanība    7
  Uzvedība    8
  Domāšana    9
  Saskarsme    10
  Temperamenta tips    11
Darba fragmentsAizvērt

Šo darbu rakstu lai izprastu ar kādiem veidiem var izanalizēt cilvēku ar dažādiem testiem un eksperimentiem.
Šo meiteni izvēlējos, jo katru dienu satieku viņu un vislabāk pazīstu, tādēļ arī izvēlējos Lauru- personu, kuru raksturoju pārējā darbā.
Šeit ir gan par atmiņu, apziņu, domāšanu u.c. temati, kuri palīdz izzināt Lauru. Viņai nebija nekādu iebildumu, ka uzdodu jautājumus un uzdevumus, jo pašai interesēja kas iznāks no šim eksperimentiem.
Varbūt ar šo darbu es pierādīšu dažas rakstura iezīmes, par kurām Laurai nemaz nebija ne mazākās nojausmas, varbūt arī man pašai.
Par pētāmo personu esmu izvēlējusies savu draudzeni Lauru Rudmiesi, kas šobrīd studē Rīgas kosmetoloģijas koledžā. Viņas augums ir 1.76 m, matu krāsa- dabīgi brūna, acis zilganzaļas. Viņu pazīstu jau kopš 2. klases, tomēr likās interesanti kāda viņa patiesība, jo noteikti līdz šim ir nepamanīts un neievērots!
Pašlaik viņai ir 19 gadi, un varu teikt, ka šis ir darba pilns laiks, kad tūlīt beigsies studiju semestris un visos priekšmetos ir jāraksta ieskaites un, protams, jādomā cik labi būs nokārtota sesija.
Runājot par mācībām, pret tām viņa vienmēr ir attiekusies ar lielu nopietnību, un augstu atbildības sajutu .Vienmēr izpilda uzdotos darbus, kā arī solījumus.
Ļoti mīl kartību it visā gan mājas, gan darba un mācībās.
Pēc dabas viņa ir romantiska, sapņaina, bet reizēm arī trauksmaina! Viņai ir mākslinieka dvēsele, tāpēc, ka it visur saskata kaut ko interesantu, savdabīgu.
Jāsaka, ka Laurai vienmēr ir labi padevies dziedāt un spēlēt klavieres. Tad viņa esot spējusi izteikt savu dvēseles stāvokli.
Laurai allaž apkārt ir daudz cilvēku. Tas, manuprāt, ir viņas labo raksturu īpašību dēļ. Pie tam, liela nozīme ir ģimenei, kura viņu vienmēr ir virzījusi uz labāko, mācījusi sadzīvot ar dažādākiem cilvēkiem.
Kā Lauras labāko īpašību varētu nosaukt pat viņas atklātumu un mīļumu. Tieši šīs īpašības ir tās, kuras viņa cenšas ieraudzīt arī citos, un kuras, nekad nav par daudz!:)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties