Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:773166
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Es šo tēmu izvēlējos, tāpēc, lai apskatītu pārdošanas apjoma palielināšanas iespējas uzņēmumā. Mūsdienu galvenā problēma, ar ko saskaras uzņēmumi, nav preču, bet gan patērētāju trūkums. Lielākā daļa nozaru var ražot daudz vairāk preču, nekā spēj iegādāties visas pasaules patērētāji. Ja katrs uzņēmums plāno palielināt pārdošanas apjomu par 10%, bet kopējais tirgus apjoms pieaug tikai par 3%, rezultātā veidojas pārmērīga jauda. Tas savukārt rada pārlieku lielu konkurenci. Konkurenti izmisīgi vēlas piesaistīt patērētājus, samazina cenas un piedāvā dažādus bonusus. Šīs stratēģijas visbeidzot nozīmē zemākus procentus, mazāku peļņu, bankrotējošus uzņēmumus, lielāku uzņēmumu saplūšanu un iegādi. Mārketings ir atbilde uz jautājumu, kā konkurēt, izmantojot citus argumentus, ne tikai cenu. Pārmērīgas jaudas rezultātā mārketings ir kļuvis svarīgāks, nekā jebkad iepriekš.
Mārketinga idejas un piedāvājums veicina uzņēmuma attīstību. Ražošana iegāde, pētījumi un attīstība, finanses un citas uzņēmuma funkcijas pastāv, lai atbalstītu tā darbību patērētāju tirgū.
Uzņēmums ir tikai tik vērts, cik ilgi pastāv tā piesaistīto patērētāju dzīves kvalitāte. Tādēļ ir pietiekami labi jāpazīst patērētāji, lai varētu sniegt atbilstošus piedāvājumus, pakalpojumus un vētījumus īstajā laikā un saskaņā ar viņu vajadzībām.
Labākās reklāmas nav tikai radošas; tās pārdod. Nepietiek tikai ar radošu darbību. Reklāmai jābūt kaut kam vairāk nekā tikai mākslas formai. Bet māksla ir noderīga. Pat lielisks reklāmas izpildījums ir regulāri jāatjauno, vai arī šī reklāma kļūs neaktuāla. Reklāmu novecošanās ir realitāte. Reklāmas mērķis nav izklāstīt faktus par produktu, tās mērķis ir pārdot risinājumu vai sapni. Jāvērš reklāmu uz patērētāju vēlmēm. Reklāma sākotnēji liek cilvēkam apzināties produktu, dažreiz rada ar produktu saistītas zināšanas, retāk liek dot noteiktam produktam priekšroku un vēl retāk liek cilvēkam iegādāties produktu. Tieši tādēļ reklāma viena pati nevar īstenot šo uzdevumu. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties