Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:470949
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vājās puses un draudi
D1-V3 Līdz ar daudzveidīgo un spēcīgo tūrisma objektu esamību, kas atrodas lielajās pilsētās, kā Rundāles pils un Turaidas pils, kurus cilvēki izvēlas apmeklēt biežāk un kas ārvalstu tūristiem ir pievilcīgākas, mazāk cilvēku interesējas un apmeklē lauku apvidu un tādas pilis kā Dikļu pils. Tas nozīmē, ka Dikļu pilij ir mazāki ienākumi un mazāka cilvēku plūsma nekā tā varētu būt gadījumā, ja Latvijā nebūtu tik daudz lielo tūristiem pievilcīgo objektu.
D2-V1 Spēcīgās konkurences rezultātā Dikļu pilij ir netikai jādomā par klientu piesaisti, bet arī par augsti kvalificēto un spējīgāko darbinieku piesaisti. Tā kā cilvēkiem ir daudzveidīgas iespējas, kurā viesnīcā vai pilī strādāt, kas darbojas atbilstoši Dikļu pils jomā, tad dažādu iemeslu dēļ tie var izvēlēties vai tieši pretēji-neizvēlēties-Dikļu pili par savu darbavietu,kā arī, iegūstot pieredzi Dikļu pilī, tiem ir iespēja izvēlēties kādu no konkurējošajiem uzņēmumiem par savu turpmāko darbavietu, kas līdz ar to var radīt augsti kvalificēta personāla problēmas Dikļu pilij.
D2-V3 Esošie konkurenti bez šaubām būtiski ietekmē arī cilvēku plūsmu un naudas apgrozījumu Dikļu pilī. Jo vairāk un spēcīgāku šajā jomā esošu konkurentu, jo lielāka iespēja cilvēkiem izvēlēties kādu citu atpūtas vietu, kā arī cilvēkiem ir iespēja salīdzināt viesnīcas vai pilis un izvērtēt tieši sev tīkamākās.
D3-V2 Parādoties tirgū aizvietotājproduktiem, Dikļu pils iepriekš izveidotais tēls, kā atpūtas vietai, cilvēkiem var šķist neaktuāls un tas var zaudēt savu iepriekšējo spēku.
D3-V3 Jo spēcīgāka konkurence jomā, kurā darbojas Dikļu pils, jo grūtāk ir piesaistīt jaunus klientus un noturēt esošos un līdz ar aizvietotājproduktu parādīšanos, cilvēkiem tiek dota vēl lielāka izvēle atpūtas iespējās un, izvēloties Dikļu pils apmeklējuma vietā kādu citu alternatīvu, pils zaudē klientus un līdz ar to arī daļu ienākumu.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties