Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Paaudžu attieksmes atšķirība pret ekstrēmajiem sporta veidiem

     

    Referāts4 Sports

0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:702552
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ikviens no mums ir redzējis TV programmu, kur reklamē kādu ekstrēmu sporta veidu. Visbiežāk tā ir kāda filma vai arī kāds jauniešu raidījums.
Viens no populārākajiem jauniešu raidījumiem ir “Juniors TV”. Tur bieži galvenā tēma ir ekstrēmie sporta veidi. Katru reizi viņi pastāsta kaut ko jaunu par šo sportu. Dažreiz iepazīstina ar ekstrēmo sporta veidu stilu, piekritējiem, panākumiem. Bieži raidījumos tiek atspoguļota cilvēku attieksme pret šo sporta veidu, ne vienmēr tā ir pozitīva. Pozitīva attieksme biežāk ir jauniešiem un cilvēkiem, kuri nodarbojās ar šiem sporta veidiem. Bet ikviens var mainīt attieksmi noskatoties raidījumu. Tad var vairāk iepazīt šos sporta veidus un uzzināt to ko līdz šim nezināji. Parasti negatīva attieksme pārvēršas par pozitīvu uzzinot vairāk par ekstrēmajiem sporta veidiem.
Visbiežāk iegūst kādus muskuļu sastiepumus, vai mežģījumus, bet gadās arī smagākas traumas. Daudzas traumas iegūst pārgalvīgi braucot ar slēpēm vai sniega dēli Neuzmanīgi braucot var iegūt tādas traumas, kā kaulu lūzumus. Nodarbojoties ar ekstrēmajiem sporta veidiem praktiski var salauzt visus iespējamos kaulus sākot no mazā pirkstiņa un beidzot ar mugurkaulu. Bet ja brauc piesardzīgi un uzmanīgi, kas nav tik interesanti, var nesalauzt neko. Bet ja gribi braukt tā, tad vari pabraukt ar dēli savu pagalmu vai aiziet uz tuvējo pakalniņu. Vārdsakot, ja vēlies nodarboties ar kādu no ekstrēmajiem sporta veidiem, tad, protams, jārēķinās ar sāpīgiem kritieniem un traumām.
Dažkārt kritiens izskatās daudz bīstamāk nekā patiesībā ir. Braucot vienmēr būs nobrāzumi un sasitumi, tas ir normāli. Ir jāmāk krist. Var nolēkt no 10 metru augstuma un nesalauzt neko, var nokrist uz līdzenas vietas un salauzt roku.
Ekipējumam ekstrēmajā sportā ir ļoti liela nozīme. Vismaz galva vienmēr ir jāsargā. Nevajag satīties, bet elementārus ceļu, locītavu sargus.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1150408
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties