Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:755011
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

IEVADS

Ir lielākas un mazākas organizācijas, iestādes, firmas, veikali utt. un katrā no tām ir savs vadītājs. Cilvēks, kurš vada un organizē. Visbiežāk vadītājs ir tas, kas nosaka, kāds būs personāls, un tas vairs nav nekāds noslēpums, ka tieši prasmīga cilvēkresursu izmantošana nodrošina organizācijas panākumus. Uzskatu, ka vadītājs un līderis nav viens un tas pats, tie nebūt nav sinonīmi.
Neviena organizācija vai uzņēmums nekad nav sasniegusi izcilus rezultātus, ja vien tas vadība nav bijis izcils vadītājs – uzņēmuma līderis. Šodien jo īpaši uzņēmuma sasniegumus un veiksmi nosaka vadītāja spēja būt par uzņēmuma un komandas līderi. Cilvēkresursus vairs neuzskata par neatņemamu vienkāršu uzņēmuma aktīvu vai pasīvu –kurus līdz šim uzņēmuma salīdzināja ar citiem pasīviem – ka uzņēmumam piederošie nekustamie īpašumi, mēbeles, datori u.c.
Mūsdienas līderim ikviens darbinieks jāspēj ieraudzīt ka personība, bez kuras nav iedomājama uzņēmuma mērķtiecīga virzība uz noteiktajiem mērķiem.
Izcils vadītājs un līderis, kurš spēj savietot savas komandas darbu ar uzņēmuma biznesa mērķiem un spēj panākto, ka katrs komandas biedrs izmanto visu savu potenciālu un resursus. Izcils līderis spēj izstrādāt un sakārtot sistēmu, izskaidrot mērķus un galvenais – iedvesmot darbiniekus jaunu rezultātu sasniegšanai un nostiprināt darbinieku uzticību uzņēmumam.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1132294
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties