Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:784911
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Odrija Hepberna ir dzimusi 1929. gada 4. maijā. Viņas tēvs bija britu baņķieris, bet māte Nīderlandes karaliskās ģimenes tiešās paaudzes aristokrāte.
Kad Odrija bija jauna, viņa vēlējās kļūt par balerīnu. Tas bija iepriekš paredzams, ka karš beigsies, un šajā laika posmā bija ļoti pieprasīts modeles darbs. Odrija strādāja naktsklubos, piedalījās mūziklos, lai varētu nopelnīt pietiekoši daudz naudas un iestāties baleta skolā.
Pēc tam kad viņa ieguva „Jauniešu kinobalvu” viņa satika franču rakstnieku Gabrielu Koledu. Šī tikšanās izmainīja Odrijas likteni. Gabriels Koleds meklēja aktrisi kinofilmai „Gigi”. Odriju izvēlējās galvenajai lomai. Uz skatuves Brodvejā Odrija stāvēja kā līdere. Un Viljams Vūlers redzēja kā tiek uzņemta filma „Romas brīvdienas.” „Romas brīvdienas” kļuva par visslavenāko filmu, kurā ir filmējusies Odrija. Šai filmai piešķīra Akadēmijas godalgu.
Odrija kļuva ļoti populāra. Daudzas meitenes sekoja viņas modei. Piemēram, filmā „Sabrina” viņai mugurā bija garās bikses ar platajiem galiem un kurpes uz maziem papēdīšiem. Pēc šīs filmas šāds fasons bija modē. Odrija Hepberna spēja ietekmēt sievietes.
Odrijas vēlākie gadi bija ļoti sašķelti, viņa braukāja no vienas vietas uz otru, lai palīdzētu visiem pasaules bērniem attīstīt viņu spējas. Viņa ir bijusi daudzās valstīs. Ceļojumi pa Etiopiju, Turciju, Dienvidameriku, Centrālameriku, Sudānu, Bangladešu, Vjetnamu un Somāliju turpinājās vairākus gadus. Viņa bija neapmierināta par to, ka cilvēki visā pasaulē dzīvo trūcīgos apstākļos. Un piesaistīja diezgan lielu uzmanību.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1202092
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties