Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likuma salīdzinājums ar likumu "Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu"

     

    Referāts13 Tiesības

3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:164883
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.07.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Termins „noziedzīgi iegūti līdzekļi” saprotams kā Kriminālprocesa likumā noteiktais termins „noziedzīgā ceļā iegūta manta, arī finanšu līdzekļi”.
Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma novēršanas likums (turpmāk tekstā – jaunais likums), kas šobrīd darbojas, ir stājies spēkā ar 2008. gada 13. augustu aizstājot likumu „Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu” (turpmāk tekstā vecais likums), kurš bija spēkā no 1998. gada 1.jūnija un darbojās līdz pat brīdim, kad tika izveidots un spēkā stājās jaunais likums, kas tika izstrādāts balstoties uz 2005/60/EK direktīvas un 2006/70/EK direktīvas prasībām.
Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likums sastāv no trīspadsmit nodaļām, 63 pantiem, pārejas noteikumiem un informatīvās atsauces uz Eiropas Savienības direktīvām.
Savukārt likums „Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu” sastāv no desmit nodaļām, 39 pantiem, pārejas noteikumiem un informatīvo atsauci uz Eiropas Savienības direktīvām 91/308/EEC un 2001/97/EC no kurām likumā ir iekļautas tiesību normas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1127387
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties