Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:216578
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Nelaimes gadījumu radītie zaudējumi    3
  Literatūra    8
Darba fragmentsAizvērt

Lai uzņēmums mazinātu iespējamo nelaimes gadījumu radītos zaudējumus, nepieciešams veikt ieguldījumus darba aizsardzībā, jo tie ne tikai gādā par darbinieku drošību, bet arī palīdz ieguldīt uzņēmuma attīstībai ilgtermiņā, veidojot atzinīgu uzņēmuma reputāciju, izvairoties no nevēlamiem incidentiem un neplānotiem tēriņiem. No uzņēmuma skatu punkta svarīgākais uzņēmējdarbības rezultāts ir naudas peļņa, turklāt peļņu gūt var ne tikai nodrošinot kvalitatīvu produktu un konkurētspējīgu cenu, bet arī nodrošinot drošas un veselīgas darba vides un darba aizsardzības prasības. Lai gan šķiet, ka, investējot darba drošības attīstībā, tiek veikti tikai tēriņi, dažādu pētījumu laikā ir pierādīts, ka katrs darba aizsardzībā ieguldītais eiro nes vidēji divkāršu vai trīskāršu atdevi. Lai novērstu negadījumus darba vietā, ļoti efektīvi ir arī pavisam vienkārši pasākumi, piemēram, kādas darba drošības shēmas izvietošana ēdamistabā, kur darbinieks pusdienojot neviļus vērsīs skatienu, tādējādi pievērsīs vairāk uzmanības ikdienā ierastiem procesiem, kas, iespējams, radikāli var mainīt darbinieka uzmanību, možumu, ko var izskaidrot pavisam vienkārši – ikdienā veicamie procesi rod pieradumu un atslābumu, kas palielina iespēju pieļauj kļūdas.
Kurš gan cits, ja ne mēs paši, rūpēsies par to, lai nelaimes gadījumi neiestātos? Dzīvības un veselības vērtība ir dārgāka par mantiskām vērtībām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties