Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:341259
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mēs izvēlējāmies šo tematu, jo nākotni mēs gribam saistīt ar biznesu. Mēs zinām, ka Daugavpilī ir ļoti daudz nekustamo īpašumu aģentūru (legālu un arī ir dažas nelegālas, par kurām mēs protams nerakstīsim, ievērojot pieklājības etiķeti), kuras sniedz ļoti daudz pakalpojumu, par kuriem daudzi cilvēki nezin. Tāpēc arī mēs rakstīsim par šiem uzņēmumiem, lai varētu uzzināt kaut ko jaunu, papildinot mums jau zināmo informāciju. Īpaši pēdējos gados cilvēki saskaras ar tādu problēmu, kā privatizāciju, cilvēkiem ir jāprivatizē savus īpašumus, lai tas kļūtu par savu īpašumu saimnieku. Cilvēki, kuriem nav laika to izdarīt, bet kuriem ir nauda un vēlēšanās to izdarīt, var griezties nekustamo īpašumu aģentūrās, kur veiks visu nepieciešamo, protams, par noteiktu samaksu. Mēs uzskatām, ka veicot šo darbu iegūsim kaut nelielas, bet tomēr zināšanas, kas turpmāk mums noderēs un palīdzēs darboties šajā sfērā.
Mūsdienās ir tāda problēma, ka cilvēki nespēj samaksāt komunālos pakalpojumus līdz ar to ir lieli parādi par dzīvokļiem. Viņi nespēj samaksāt tādēļ, ka ekonomiskais stāvoklis valstī, konkrētāk Daugavpilī ir nestabils, maz darbojas rūpnīcu, līdz ar to palielinās bezdarbnieku procents, kuri nevar samaksāt par dzīvokli. Lai atrisinātu šo problēmu, cilvēki var griezties nekustāmajās īpašuma aģentūrās, kuru skaits Latvijā ir liels un arī Daugavpilī tas ir pietiekošs. Tur sniedz ne tikai nekustamo īpašumu maiņu, pārdošanu, pirkšanu pakalpojumus, bet arī daudzus citus pakalpojumus. Mūsu darbā Jūs uzzināsiet ne tikai par nekustamo īpašumu aģentūru pakalpojumu veidiem, bet arī par dzīvokļu maiņas procesiem, par nekustāmajām aģentūrām Daugavpilī un daudz ko citu.
Māklera jēdziens.
Mākleris ir komersants, kurš nodarbojas ar starpniecību darījumu noslēgšanā citu personu labā, nebūdams patstāvīgi saistīts ar šīm personām līgumiskās attiecībās.
Darījuma akta galīgais teksts.
Māklerim ir pienākums pēc darījuma noslēgšanas nekavējoties iesniegt katrai darījuma pusei māklera apliecīnātu darījuma akta galīgo tekstu, kurā norādāmas darījuma puses, darījuma priekšmets un darījuma noteikumi, ja vien darījuma puses mākleri nav atbrīvojušas no šā pienākuma.
Darījumos, kuri nav izpildāmi nekavējoties, darījuma akta galīgais teksts iesniedzams darījuma pusēm parakstīšanai un katrai no darījuma pusēm iesniedzams otras puses parakstīts darījuma akts.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1193570
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties