Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:484050
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.10.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  ATTĪSTĪBAS PROJEKTA APRAKSTS    4
1.1.  PROJEKTA MĒRĶIS    4
1.2.  PROJEKTA VADĪBA    5
1.3.  PROJEKTA REALIZĀCIJA    6
2.  TIRGUS APRAKSTS    8
2.1.  ATRAŠANĀS VIETAS APRAKSTS, PRIEKŠROCĪBAS    8
2.2.  TIRGUS SITUĀCIJA, MĒRĶA SEGMENTS    8
2.3.  KONKURENCE    9
3.  APBŪVES GABALU REALIZĀCIJA    11
4.  SECINĀJUMI    15
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas nekustamā īpašuma tirdzniecības nozarē pēdējo gadu laikā visstraujāk ir attīstījies individuālās apbūves zemes gabalu tirdzniecības sektors.

Galvenokārt dzīvokļu dārdzības, pieejamo un lēto kredītresursu, kā arī vispārējās labklājības pieauguma rezultātā, arvien vairāk cilvēku izšķiras par apbūves zemes ar visām komunikācijām iegādi privātmājas celtniecībai.

Kā vienu no veiksmīgi realizētiem projektiem individuālās apbūves zemes gabalu tirdzniecības sektorā ir jāmin SIA "NETO GBK" direktora Edija Tāla vadītais Lauku ielas projekts, kas ir aprakstīts šajā pārbaudes darbā.

Lauku ielas projekta mērķis bija iegādāties Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Lauku ielā 2 zemes gabalu sadalei apbūves gabalos un komunikāciju ierīkošanai, lai nākotnē apbūves gabalus realizējot gūtu ievērojamu peļņu.

Lauku ielas projekta apraksts sastāv no projekta mērķa definēšanas, projekta vadības apraksta, kā arī no projekta realizācijas gaitas atspoguļošanas, kas ir sadalīta divos posmos: pirmais posms - zemes iegāde un zemes gabala sadale apbūves gabalos, otrais posms - komunikāciju ierīkošana un apbūves gabalu realizācija.

Pirms projekta izstrādes SIA "NETO GBK" veica Rīgas rajona zemes pirkšanas -pārdošanas tirgus izpēti un analīzi. Pamatojoties uz tirgus izpētes rezultātā iegūtajiem secinājumiem, tika izstrādāts Lauku ielas projekts un tā realizācijas stratēģija.

Tirgus aprakstu var "aplūkot šajā darbā. Tirgus apraksts sastāv no nekustamā īpašuma atrašanās vietas apraksta un priekšrocībām, tirgus situācijas un mērķa segmenta apraksta, kā arī konkurences analīzes.

Darba nobeigumā detalizēti ir aprakstīta apbūves gabalu pārdošanas procedūra, nepieciešamie dokumenti un to sagatavošanas būtiskākie momenti, norēķinu kārtība un īpašumtiesību nostiprināšana Zemes grāmatā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties