Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:705426
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.09.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 20 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Priekšlikumi un secinājumi
Ņemot vērā to, ka nauda ir kaut kas tāds, kas mūsdienās skar jebkuru jomu un tās regulējumam ir jābūt atbilstošam tad, darba autore, piedāvā šādu risinājumu iepriekš izteiktajām problēmām attiecībā uz darba tematu.
Pirmkārt, saistībā ar naudas neparedzamo attīstības ceļu, darba autore piedāvā likumdevējam tiesību normas veidot tādas, lai tās būtu gana elastīgas attiecībā uz jauniem maksāšanas līdzekļiem, piemēram, iepriekšminētās kriptovalūtas, kas netiek atzītas par naudu. Ņemot vērā, ka kriptovalūtas var iegādāties tāpat kā jebkuru citu valūtu, tad arī tām būtu jābūt tādai pašai aizsardzībai, kā citām valūtām. Tomēr, tā kā tās netiek atzītas par naudas veidu, tad tas norāda uz to, ka likumdevējs nav gatavs aizsargāt darījumus, kas tiek veikti ar kriptovalūtām.
Līdz ar to, sagatavot tiesisko vidi jebkuram naudas attīstības scenārijam būtu iespējams, ja likumdevējs sadarbotos ar monetārās politikas veidotājiem un izveidotu tādu tiesisko vidi, kas ir gatava arī netradicionālām naudas formām.
Otrkārt, otro problēmu, kas saistīta ar atsevišķu maksāšanas līdzekļu neatzīšanu par naudu, darba autore iesaka risināt, likumdevējam definējot, kas tiek uzskatīts par naudu un kādām īpašībām ir jāpiemīt maksāšanas līdzeklim, lai to uzskatītu par naudu. Pašlaik tiek atsevišķi izdalīta nauda un elektroniskā nauda.
Tomēr, darba autore uzskata, ka galvenā naudas īpašība ir tā, ka tai ir noteikta vērtība un tā ir izmantojama kā maksāšanas līdzeklis.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1380792
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties