Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:410834
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kāpēc mēs izvēlējāmies šo tēmu?
Šo tēmu mēs izvēlējāmies, jo mūs satrauc šī lielā pasaules problēma- narkotikas. Mēs vēlamies, lai pasaulē mazinātos šī problēma, jo mums tā šķiet ļoti nopietna, ik gadu pasaulē mirst tūkstoši cilvēku.Visvairāk mums nepatīk, ka narkotikas tieši lieto pusaudži, jo viņiem visa dzīve vēl priekšā.
Kāpēc pusaudži lieto narkotikas? Mūsuprāt, tas ir tādēļ, ka viņiem ir garlaicīgi, viņi alkst izmēģināt ko jaunu. Pusaudži pamēģina vienreiz, pamēģina otrreiz un tā viņiem rodas atkarība. Bieži vecāki cenšas atturēt bērnus no lielā ļaunuma, bet retajos gadījumos tas tik tiešām izdodas. Viņi domā, ka vienreiz pieļāvuši savos pusaudžu gadus kļūdu un vairs nekad to nepieļaus, bet tas tā nav, un tādēļ jauniešiem jābūt uzmanīgākiem. Un tādēļ var padomāt vai tiešām piecu laimīgu minūšu dēļ ir vērts riskēt ar savu nākotni un labklājību? Mēs šī projekta darba ietvaros dziļāk izpētīsim šo tēmu. Šajā projekta darbā mēs izpētīsim, cik daudz mēs un apkārtējie zina par narkotikām. Mēs veiksim arī aptaujas, lai izpētītu šo tēmu.
Mēs pētīsim arī tabaki, kura nebūt, nav labāka, un arī ir ļoti bīstama dzīvībai. Mēš izpētīsim kāpēc cilvēki smēķē, kā cilvēki sāk smēķēt un daudz ko citu.Narkotikas.

Bieži esam aizdomājušies par to, kāpēc bērni lieto narkotikas. Mūsuprāt, visbiežāk tāpēc, ka viņus nomāc garlaicība. Viņi jau gandrīz visu ir izmēģinājuši un tas viņiem ir apnicis. Viņi zaudē parastās dzīves "garšu", viss, kas šķitis krāsains, ir nobālējis. Viņi sāk alkt pēc kaut kā, kas viņu izpratnē ir īpašs, t.i, pēc narkotikām. Bērni tās izmēģina reizi, tad vēl kādu reizi, un, lūk, viņi jau paliek no tām atkarīgi. Sāk brukt visa dzīve. Vecāki mēģina saviem bērniem kaut kā palīdzēt. Gadās, ka tas viņiem izdodas. Bet nākotnē šie bērni var atminēties savu atkarību no narkotikām. Daudzi uzskata, ja viņi reiz ir atbrīvojušies no narkotiku atkarības, tad nākotnē viņi tādu kļūdu neatkārtos. Patiesībā tā tas nav. Viņi var stresa iespaidā neizturēt un "salūzt" arī pēc vairākiem gadiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties