Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:260519
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Čehijas raksturojums    3
2.  Piedāvājums Latvijas tūrisma tirgū    7
3.  Īss objektu izvēles un maršruta pamatojums    8
4.  Garā (detalizētā) brauciena programma    10
5.  Īsā brauciena programma    26
6.  Ceļojuma izmaksu kalkulācija    30
  Secinājumi    33
  Izmantotā literatūra    34
  Pielikums    35
Darba fragmentsAizvērt

Ievads:
Mans piedāvātais kompleksais ceļojums ir uz Čehiju. Ceļojuma paketi uz Čehiju es izvēlējos tāpēc, ka tā ir ļoti savdabīga valsts ar ļoti daudziem un diezgan interesantiem resursiem, un arī tāpēc, ka es pati tur esmu bijusi un vēlētos vēl kādreiz tur pabūt!
Čehijas skaistās ainavas, izdevīgais ģeogrāfiskais stāvoklis un bagātais kultūras mantojums, Čehiju ir padarījis par vienu no pieprasītākajiem ceļojumu galamērķiem. Atrazdamās Eiropas centrā, Čehijas galvaspilsēta - Prāga sava izdevīgā ģeogrāfiskā stāvokļa dēļ ir piemērota bāze gan Bohēmijas apceļošanai, gan braucieniem uz tālākām pilsētām, piemēram, Vīni, Budapeštu, Bratislavu u.c. Atrazdamās Eiropas sirdī – Čehija ir populāra valsts ar daudzveidīgiem dabas un antropogēnajiem tūrisma resursiem. Čehija ir alus, mūzikas, kultūras, mākslas un atveseļošanās zeme, jo šajā zemē ir 56 kūrorti ar vairāk nekā 500 apzinātiem avotiem, kas padara Čehiju par atveseļošanās parku. Čehiju gadā apmeklē ap 6 miljoni ārvalstu tūristu, tie galvenokārt ir no Vācijas – 36%, Nīderlandes – 6%, Polijas – 6% un Itālijas – 6% .
Čehija, kā valsts, tūristiem ir pazīstama ar ļoti daudziem apskates objektiem, tai skaitā ar Český ráj, kas atrodas Prahovas klinšu rezervātā, alus darītavām, Šveika krodziņiem, Kārļa tiltu, Karlšteinas pili u.c. Apskates objektu Čehijā ir tik daudz, ka visus nemaz nevar aprakstīt. Manuprāt, lai tos visus aprakstīt, būtu jāuzraksta vesela grāmata.
Ceļojums uz Čehiju man ir izstrādāts no 20. līdz 29. jūlijam uz 10 dienām, kur 4 no tām pavadīsim ceļā (turp un atpakaļ), bet pārējās 6 dienas apskatīsim pašu Čehiju. Mana izveidotā ceļojuma maršruts ir šāds: Rīga - Lietuva – Polija – Čehija – Polija – Lietuva – Rīga. Ceļojuma laikā tiks apskatītas vairākas Čehijas pilsētas, kā piemēram, Prāga – Čehijas galvaspilsēta, Brno – kā otra lielākā pilsēta Čehijā, Česke Budejovice, Pilzene, Karlovi Vari, Liberec, Kutna Hora un citas mazākas pilsētiņas. Šis ceļojums ir paredzēts 40 tūristiem + gids un 2 autobusa šoferi. Ceļojumā dosimies ar izīrētu autobusu, kurš aprīkots ar visu nepieciešamo, kas vajadzīgs ceļošanai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties