Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:418064
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Uzdevums: Atrast informāciju un aprakstīt, ko nozīmē termini: “multivide” (multimedii), “interaktīvās sistēmas”, “multimediju sistēmas”. Uzrādīt vismaz piecus informācijas avotus. Katram skaidrojumam uzrādīt informācijas avotu un, ja iespējams, lappuses. Dot savu terminoloģijas analīzi un izvelēties sev pieņemamāko termiņu skaidrojumu.




Multivide ir viens no vārda “multimedia” tulkojumiem, tapēc izvelēšos vārdu multimedia analīzei. Multimedia – saskaņā ar latīņu multi – daudz un medi – vide, nesējs, komunikācija, līdz ar to [1] tulko “multimedia” kā: “sazināšanas veidu dažādība”.
Saskaņā ar [2], “Multimedia - apvienojošais jedziens, kas apvieno dažādas datoru tehnoloģijas, kurās tiek pielietotas dažādas informācijas vides: grafika, teksts, video, foto, animacija, skaņas efekti, augsti kvalitatīvs skaņas akkompaiments.”
[3] dod šādu skaidrojumu: “Multimedia: vairāk nekā vienā formatā (teksts, audio, video, skaņa, foto, grafika) piedavātā informācija
No augšminētā izriet, ka multimediju sistēma ir tādu informācijas avotu savienojums, kas apvieno sevī daudzu informācjas formātu (teksta, audio, grafisko, video utt.) prezentacijas iespējas venlaicīgi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties