Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:777630
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Multimēdiji    3
  Multimēdiju vēsture    3
  Kas ir Multimedija?    3
  Kas ir Multivide?    3
  Multivides paplašinājumi?    4
  Multimediju standarti    4
  Video kartes    6
  Skaņas karte    9
  Monitors    10
  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

1945. gadā Vannevar Bush pirmo reizi pieminēja memex – sistēmu informācijas organizēšanai tīklā. Pašlaik informācijas resursu uzglabāšana arvien vairāk notiek digitālā formā.
90.gados lielākās izdevniecības (Penguin, Pearson, Oxford University Press u. c.) mēģināja radīt elektroniskus izdevumus (CD-ROM) kā daļu no izdevniecības pamatfunkcijas. Tika ieguldīti lieli līdzekļi pirmajā produkta veidošanā, bet cerības neattaisnojās, jo tirgus nebija gatavs. Tas tāpēc, ka grāmatu veikali nevarēja nodrošināt CD izplatību. Radās nepieciešamību pēc demonstrācijas iekārtām un datorspeciālistiem. Tajā pat laikā tirgū ienāca daudz “spēlētāju”, veidojās nelielas speciālistu grupas multimediju projektu īstenošanai, kas lika domāt par sekmīgu tālāk attīstību. Tad arī veidojās elektronisko grāmatu izplatīšanas kompānijas. Viens no nedaudzajiem grāmatizdevējiem, kam veiksmīgi izdevās sasaistīt savu darbu ar jaunajiem medijiem ir Dorling Kindersley, kas izveidoja savu izplatītāju tīklu.Multimedijiem ir tehnoloģijas, kas ļauj ar datora palīdzību apvienot, jeb integrēt dažādus informācijas apmaiņas veidus, līdzekļus un vides. Ar jēdzienu “multimediji” saprot programmatūru, kurā apvienotas vizuālās animācijas, 3D grafikas attēlu un audio skaņu efektu, mūzikas iespējas.Informācijas attēlošana un apstrāde ar vairāk nekā vienas vides palīdzību. Multividē var būt ietverta tekstuālā, grafiskā, audio- videoinformācija un animācija. Multivide ir hipervides apakškopa. Hipervide apvieno multivides elementus ar hipertekstu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties