Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:316888
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pētniecības laikā sapratām, ka iegūtos datus spējam veiksmīgi iegūt un apkopot, bet nespējām veikt korelāciju, kas šķita interesants process, bet tehniski sarežģīts, jo mums nebija nepieciešamās programmas, lai ievadītu mūsu iegūtos datus. Apkopojot datus, bija nepieciešams uzzināt, kur atrodas Nacionālās Bibliotēkas filiāle, kurā sastopami žurnālu arhīvi, kuri vecāki pa trim gadiem un interesantiem nākotnē varam ieteikt uzreiz doties uz Jēkaba ielu pretī saeimai.
Nākotnē iesakām pētniekiem, kuri vēlas veikt līdzīgu izpēti, rūpīgi izvērtēt kategoriju izveidi, lai sadaļa cits nepārsniegtu 10%, īpašu uzmanību pievēršot tēmu daudzveidībai, jo šajā kategorijā mēs neparedzējām, ka atsevišķas sadaļas būtu jāpaplašina, lai „cits ” nepārsniegtu 10%.
Mūsu darbā iegūtie dati arī daļēji sasaucas ar citiem pētījumiem, piemēram, TNS Latvia 2008.gada janvārī veiktā pētījuma, rezultāti rāda, ka Latvijas iedzīvotāji par vissvarīgākajām vērtībām attiecībās starp vīrieti un sievieti uzskata saticību, savstarpējo sapratni (34 %), uzticību (27 %) un mīlestību (17 %) un, kaut arī žurnālā „Santa ” apkopoto datu izlase mūsu pētījumā atšķīrās, arī mēs novērojām, ka rakstos par ģimeni šīs vērtības dominēja.
Kopsavilkumā mēs varam secināt, ka šāda veida pētījumu nākotnē varētu veidot vēl plašāku un izvērstāku, jo žurnāls „Santa”, spriežot pēc dažādiem reitingiem interneta mājaslapās un žurnālos pastāvēs vēl ilgi un turpinās savu darbību, kā viens no vecākajiem žurnāliem Latvijā. Mēs uzskatam, ka būtu ļoti interesanti nākotnē papētīt sieviešu un vīriešu attiecību atspoguļojumu preses izdevumā „Santa”, vai kādā citā populārā medijā un pēc tam iegūtos datus salīdzināt ar mūsdienu preses izdevumiem, jo būtu interesanti uzzināt, kā pēc desmit gadiem šīs tendences būtu mainījušās, kādas tēmas tiktu apspriestas vairāk un kāds veida attiecību atspoguļojums būtu populārāks.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1334057
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties