Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:613326
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.03.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Projekta vieta.
Ventspils pilsēta.

Iedzīvotāju skaits –apjoms, uz kuriem iedarbosies projekts.
Projekta realizācija tieši skars Ventspils pilsētas un citu Latvijas rajonu, kā arī valstu ģimenes ar bērniem, kuras vēlēsies paātrināti attīstīt savus bērnus. Netiešā veidā tā ietekmēs visu Baltijas reģionu kas ir 7400 tūkst. cilvēku, kā arī Eiropu.

Projekta galvenie mērķi.
Ģenerālais mērķis ir veicināt jaunatnes paātrināto attīstību, līdz ar to veicinot visa reģiona visādu veidu attīstību, kas iekļauj sevi ekonomisko un kulturālo attīstību. Ir paredzēts apmācīt augstas klases profesionālus, kuri varētu darboties vairākās sfērās ar lielākiem nekā varētu būt sagaidāmi panākumiem un tādejādi straujāk attīstot reģionu ekonomiski.
Galvenais mērķis. Tā kā ekonomika nevar ilglaicīgi augt bez kultūras attīstības un tā kā šos cilvēkus gatavos darbam lielos starptautiski orientētos uzņēmumos, tad viens no mērķiem ir uzstādīts uzņēmumu iekšējas kultūras attīstība, kas līdz ar to veicinās kultūras izmaiņas visā reģionā. Līdz ar to pieaugs konkurence un tādejādi vinnētais būs vienkāršais cilvēks, kurš varēs tālāk attīstīt šo projektu.
Taktiskie mērķis ir ēkas būvēšana, speciālistu meklēšana un kontraktu ar tiem noslēgšana, vispiemērotāko grāmatu bibliotēkai noteikšana un sagāde, vispiemērotāko datorprogrammu noteikšana un sagāde, ēkas tehniska aprīkojuma sagāde.
Operatīvie mērķi ir cilvēku informēšana par projekta uzsākšanu un par projekta mērķiem, kā arī pārliecināšana par šādas iestādes nepieciešamību tieši viņiem un viņu bērniem.
Kopējo audzēkņu skaitam ir paredzēts būt no 50 līdz 100 pirmā gadā un ir paredzēts nepalielināt audzēkņu skaitu, lai saglabātos personiskais kontakts ar visiem audzēkņiem tādejādi veicinot sadarbību.i…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties