Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:428482
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.07.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Materiālo vērtību pavadīšana    5
1.1.  Transportēšana    7
1.2.  Konvojēšana    7
1.3.  Inkasācija    8
1.4.  Glabāšana    8
2.  Stacionāru objektu apsardze    9
  Secinājums    12
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    13
Darba fragmentsAizvērt

Secinājums
• Materiālo vērtību pavadīšanai tiek paredzēti dažādu veidu metodes. Piemēram, to transportēšana, kur jau ir iekļauti daži elementi.
• Kravu pavadīšana tiek veikta ar nolūku nodrošināt pārvadājamo materiālo vērtību saglabāšanu. Šim mērķim, īpaši apmācīti apsardzes darbinieki, bruņoti ar šaujamieročiem pavada un apsargā materiālās vērtības pārvešanas laikā. Pārvadājumu laikā tiek veikts pasākumu komplekss, kas nodrošina materiālo vērtību kontroli un izslēdz jebkādu nesankcionētu pieeju parvadājamām vērtībām.
• Stacionārs nozīme iestādi, kam ir pastāvīga atrašanās vieta, vai tādu, kas vienmēr atrodas vienā vietā; nepārvietojams, nekustīgs.
• Tehniskās apsardzes sistēmas: apsardzes signalizācija, trauksmes signalizācija, ugunsdrošības signalizācija, videonovērošanas sistēmas.
• Apsardzes komersantam ir pienākums: 1) noslēdzot darba līgumu ar apsardzes darbinieku, izsniegt viņam nodarbinātā apliecību. Nodarbinātā apliecībā norāda apsardzes komersanta nosaukumu, darbinieka vārdu, uzvārdu, darba atļaujas numuru (Latvijā nodarbinātajiem ārzemniekiem), darba līguma datumu un numuru, kā arī darba tiesisko attiecību sākuma datumu, ja tas nesakrīt ar darba līguma noslēgšanas datumu. Nodarbinātā apliecībā ir apsardzes komersanta zīmogs, kā arī darbinieka fotogrāfija; 2) slēdzot līgumu par apsardzes pakalpojumu sniegšanu, pārliecināties, vai personai ir tiesisks pamats slēgt līgumu par konkrētā objekta apsardzi; 3) informēt apsardzes pakalpojuma pasūtītāju, ja līguma saistību izpildē plānots iesaistīt citu apsardzes komersantu. Šādā gadījumā apsardzes pakalpojumu sniedz pēc tam, kad apstiprināti līguma grozījumi vai noslēgts jauns līgums; 4) veicot apsardzes darbību, novērtēt iespējamos riskus apsargājamam objektam, veikt nepieciešamos pasākumus, lai novērstu iespējamos apdraudējumus apsargājamā objekta drošībai, kā arī pret apsargājamo objektu vērstus likumpārkāpumus; 5) atbilstoši darba aizsardzības normatīvajiem aktiem nodrošināt apsardzes darbinieku drošību un veselības aizsardzību darbā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties