Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:869815
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Jautājumi un atbildes    3
1.  Kas ir mārketings un tirgus? Kādi ir tā uzdevumi uzņēmu-mā?    3
2.  Mārketinga komplekss. Aprakstiet 7P    4
3.  Kas ir patērētāju uzvedība un tās analīze? Kādu labumu mārketingā sniedz šīs infor-mācijas apkopojums?    6
4.  Kas ir produkts, produkta dzīves cikls?    7
5.  Kas ir produkta un zīmola pozicionēšana? Ievietojiet attēlu ar piemēru, kur tas tiek arī paskaidrots    8
6.  Mārketinga vide un tās ietekmējošie faktori    10
7.  Kas ir tirgus segmentēšana un kā notiek mērķa tirgus atlase? Kādas ir metodes, lai va-rētu noteikt konkrētam produktam mērķa tir-gu?    12
8.  Kas ir digitālais mārketings? Ar ko tas atšķiras no tradicionālā mārketin-ga?    13
9.  Kā tiek noteikta cena? Kādas ir cenu noteikšanas stratēģi-jas?    14
10.  Kādas būtiskas iezīmes ir pakalpojumu mārketinga atšķirībā no tradicionālā mārketin-ga?    16
11.  Kas ir tirgus pētījumi un kā tos veic?    17
12.  Cik svarīga ir konkurentu un viņu mārketinga aktivitāšu analīze? Minēt praktisku piemēru, kā no tā var gūt izdevīgu-mu    19
13.  Kādi ir globālie izaicinājumi starptautiskā mārketinga vidē?    20
14.  Kas ir mārketinga komunikācijas un pārdošanas kanāli? Kurus ir efektīvāk pielie-tot?    21
15.  Vai ir svarīgi, lai uzņēmumiem Latvijā būtu izstrādāta mārktinga stratēģija ar konkrētu plānu? Varbūt tas attiecās tikai uz lieliem uzņēmumiem? Atbildi un viedokli pama-tot    22
  Literatūras saraksts    23
Darba fragmentsAizvērt

Katrs no šiem veidiem ir efektīvs, jo šobrīd ir divu veidu paaudzes. Viena, vecākā pa-audze, kas nelieto internetu un skatās tikai TV un lasa žurnālus, tāpēc uz viņiem vislabāk ie-darbosies reklāmas tv un žurnālos. Savukārt otra paaudze, jaunieši, kuri salīdzinoši mazāk skatās TV, bet daudz laika pavada internetā, uz tiem labāk protams iedarbojas šie pārdošanas kanāli.

15. Vai ir svarīgi, lai uzņēmumiem Latvijā būtu izstrādāta mārketinga stratēģija ar konkrētu plānu? Varbūt tas attiecas tikai uz lieliem uzņēmumiem? Atbildi un viedokli pamatot.
Latvijā katram uzņēmumam vajag izstrādāt mārketnga stratēģiju ar konkrētu plānu, ja tas vēlas izdzīvot ilgi tirgū, saņemt atbalstu no investoriem un gūt atzinību pircēju vidū. Es uzskatu, ka tas ir jādara visiem uzņēmumiem gan lieliem, gan maziem.
Mārketinga stratēģija ar konkrēu plānu ir svarīgi izveidot, jo tajā tiek noteikti uzņē-muma mārketinga galvenie mērķi. Lai sasniegtu uzņēmuma mērķus ir jāizstrādā mārketinga stratēģija, kas ir balstīta uz uzņēmuma mērķiem. Šī mārketinga stratēģija tiek izstrādāta, lai sasniegtu uzņēmuma mērķus. Lai sasniegtu mārketinga stratēģijas mērķus tiek izstrādāts vēl papildus sīkāks un detalizētāks mārketinga plāns. Mārketinga stratēģija norāda "kas" ir jāsa-sniedz, kamēr mārketinga plāns demonstrē "kā" tas tiks izdarīts.
Stratēģijas dokumentā parasti iekļauj uzņēmuma aprakstu, tā biznesa mērķus, produkta unikālo pārdošanas piedāvājumu, tirgus un konkurentu apskatu, mērķa pircēju definīciju, pro-dukta vai pakalpojuma galvenās īpašības, pozicionējuma mērķi, izvēlētos mārketinga kanālus un atvēlēto budžetu – šo stratēģiju ir ļoti vērtīgi uzrādīt potenciālajiem investoriem, kuri būtu gatavi atbalstīt uzņēmumu. Uzrādot šo plānu rodas lielāka iespēja, ka investori ieguldīs naudu biznesā, jo redzēs tā izaugsmes iespējas un sapratīs, ka šis jaunais uzņēmums ir nopietns un ir gatavs strādāt un augt un izsisties tirgū. Tieši tāpēc es uzskatu, ka ir svarīgi izstrādāt katram uzņēmumam mārketinga stratēģiju ar konkrētu plānu, jo tas tikai palīdzēs uzņēmumam sasniegt mērķus – mazam vai lielam vienalga, jo visiem uzņēmumiem ir savi mērķi, kurus tie vēlas sasniegt.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties