Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:848431
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Noieta veicināšanas pasākumi
Veicināšana ir neatņemama mārketinga stratēģijas daļa, proti, kas norāda to kādā veidā uzņēmums piedāvāto pakalpojumu virzīs tālāk tirgū, lai tas būtu ienesīgāks un atpazīstamāks. Veicināšanas pasākumi:
1. Visu mediju līderis uz doto brīdi ir internets, kuru arī izmanto visplašāk gan, patērētājs (klients) , lai iegūtu savu kāroto produktu, kā arī uzņēmējs, kurš piedāvā savu produktu klientiem. Tāpēc jānodrošina vislabākā informācija par ŪRC un tā sniegtajiem pakalpojumiem tieši internetā;
2. Piedāvājot īpašas atlaides, izmantojot ŪRC sniegtos pakalpojumus, atraktīva cenu politika;
3. Piedalīties tūrisma izstādēs, gadatirgos, starptautiskos semināros, popularizējot ŪRC kā tūrisma vietu un reizē popularizējot arī Jēkabpils un Latvijas vārdu;
4. Uzturēt un papildināt uzņēmuma mājas lapu un nodrošināt SIA „Reāls” publicitātes pasākumus citās ar tūrismu saistītās interneta vietnēs;
5. Izdot ŪRC informatīvos materiālus;
6. Saglabāt profesionālu un atsaucīgu personālu ar laipnu apkalpošanu, kas veidotu pozitīvu uzņēmuma tēlu un liktu klientiem atgriezties vēl un vēl ŪRC, jo ļoti būtiska reklāma uzņēmumam ir tieši mutvārdu reklāma, kad klienti izstāsta savu pieredzi draugiem un radiniekiem.
7. Izmantot atraktīvas atlaides un īpašus piedāvājumus vasara laikā, lai arī tad klienti nezaudētu interesi apmeklēt ŪRC, tā vietā izvēloties vienkārši atpūtu pie dabas un ūdens.

Ierosinājums noieta veicināšanai nākotnē:
1. Izmantot tiešā pasta pakalpojumus, tādejādi radot ciešāku, tuvāku un personīgāku pieeju klientam ar uzņēmumu, radot sajūtu, ka tam ir svarīga klientu labsajūta.
No uzņēmuma pakalpojumu noieta veicināšanas pasākumiem lielā mērā būs atkarīgs arī pieprasījums pēc tiem. No tā cik veiksmīga un piesaistoša būs pakalpojumu reklāma atkarīga arī publikas atsaucība un, ja reklāma būs neveiksmīga, atsaucība var būt arī negatīva. Reklāmai jābūt pārdomātai un efektīgai, jo tā ne tikai piesaista klientus, bet arī zināmā mērā veido uzņēmuma tēlu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1237209
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties