Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:337555
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pakalpojumu nozarē ir jābūt fiziskiem pierādījumiem, ka pakalpojums tika piegādāts. Turklāt fiziskie pierādījumi attiecas arī uz to, kā tirgū tiek uztverta uzņēmējdarbība un tās produkti.
Tās ir fiziskas liecības par uzņēmuma klātbūtni un uzņēmējdarbības uzsākšanu. Šis jē-dziens ir zīmols. Piemēram, ja jūs domājat par "fast food", jūs domājat par McDonalds. Kad jūs domājat par sportu, nomira domājošie vārdi Nike un Adidas.
Jūs nekavējoties precīzi zināt, kādi viņi ir tirgū, jo tie parasti ir tirgus līderi, un to mār-ketingā ir pierādījušas gan fiziskās, gan psiholoģiskās liecības.
Viņi ir tik labi manipulējuši ar savu patērētāju uztveri, ka viņu zīmoli parādās pirmajā rindā, kad indivīdam tiek lūgts plaši "nosaukt zīmolu" konkrētā nišā vai nozarē.
Procesi – procedūras un mehānismi, ko patērētāji izmanto, lai iegūtu produktus (pie-mēram, mazumtirdzniecība, internets un citas pirkšanas sistēmas) un ko izmanto pārdevēji, lai pārdotu produktus. Pakalpojuma sniegšana parasti tiek veikta klienta klātbūtnē, tāpēc pakal-pojuma sniegšana atkal ir daļa no tā, par ko patērētājs maksā.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties