Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:297119
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Mūsdienās jauniešu – marihuanas smēķētāju vidū pastāv daudz mītu par to, ka marihuānas lietošanai nav nopietnu seku, bet tas notiek tādēļ, ka trūkst informācijas avotu, kuri varētu sniegt tiem patiesu informāciju par to negatīvu ietekmi uz veselību. Šādā ziņā ne visiem interneta resursien var uzticēties, jo dažviet tiek sniegta maldīga informācija, kura var pasliktināt stāvokli un sekmēt jauniešu interesi pret šo narkotisko vielu.
Neskatoties uz to, ka marihuāna tiek lietota arī medicīnas jomā kā sava veida medikaments, nav jāaizmirst par to, ka tomēr tās lietošana izraisa vairāk negatīvu seku, nekā pozitīvu un lietotājam var attīstīties ne tikai dažas slimības, uz kurām tam ir noslieces (piem., šizofrēnija), bet arī tādas, kuras lietotajam vēl nekad nav bijušas (piem., depresija, psihoze, elpceļu slimības un pat plaušu vēzis). Tai ir liela ietekme uz centrālo nervu sistēmu, kas var samazināt un pasliktināt tās normālu darbību, radot dažādus traucējumus (piem., motorikas, atmiņas traucējumi utt.).
Marihuāna neizraisa fizisko atkarību, toties biežas lietošanas rezultātā var izveidoties psihiskā atkarība, kas arī nav mazsvarīgs faktors.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties