Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:583660
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mantra – zilbe, vārds vai dzejas rinda, kurai ir spējas iedarboties uz cilvēka apziņu un palīdzēt viņam realizēt garīgo pilnveidošanos, ja tos atkārto, klausās vai pārdomā to jēgu. Sakne man sanskrita vārdā mantra rodas no vārda mana – domāt, prāts pirmās zilbes, bet - tra nozīmē aizsargāt vai atbrīvot. Tādā veidā, mantra – tas kas atbrīvo apziņu no nevīžības, tumsonības un sliktām piesaistēm. Svētajā Indijas tekstā Pingala- mantrā rakstīts: “Tā tiek saukta par mantru tāpēc, ka atklāj pilnīgas zināšanas par Visumu, atbrīvo no visa sliktā un nes veiksmi sevis pilnveidošanā”.
Mantras – spēcīgas svētās formulas, kuras rada virzītu pozitīvu iedarbību uz cilvēka apziņu, prātu, ķermeni, likteni. Zinātne par mantrām ir Austrumu ezoterisko mācību pamats, kas paver ceļu uz harmoniju, veselību, sevis izzināšanu un uzplaukumu.
Mantru terapija vai mantra čikista ir plaši pazīstama un tiek izmantota visās Ājurvēdas sfērās un Tibetas medicīnā. Mantras spēj radīt un aizsargāt marmas, radīt aizsargājošo apvalku, bruņas psihiskajā vai praniskajā līmenī. Mantras atvieglo arī prānas norisināšanos caur marmu. Ar mantru palīdzību dziedina sirds, asins, gremošanas orgānu, vēža slimības.
Mantru zinātne ir balstīta uz to skaņu un vibrācijas ietekmes izpēti, kuras, nākot no Kosmiskā saprāta, iet caur dažādām pasaules telpas sfērām. Sakoncentrēšanās uz šīm vibrācijām ved pie saistības ar atbilstošajām virs apziņas izpausmēm. Mantra joga – tā ir skaņas alķīmija, kura ved pie nonākšanas augstākajos esamības slāņos un dod pārveidošanās iespējas, laimi un apmierinājumu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1180795
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties